Το μεζεδοπωλείο με το φανταστικό όνομα το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα Μπαρδόν που ζητάει συγγνώμη στα συνηθισμένα και βγαίνει με θράσος να παρουσιάσει τα καλύτερα της ελληνικής κουζίνας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Παρότι το στέκι του Παγκρατίου είναι πλέον γνωστό για την κουζίνα του, η εμμονή του στη γεύση αφορά και τον καφέ του, για τον οποίο περνούν από την πλατεία Βαρνάβα όσοι αναζητούν μια ολοκληρωμένη απόλαυση. Στο Μπαρδόν ο πρωινός καφές σού φτιάχνει πραγματικά τη μέρα, αφού είναι από τους καλύτερους που θα δοκιμάσεις, από specialty ποικιλίες που επιλέγονται με προσοχή.

 

Μπαρδόν
Φωτ.: Getty Images/ Ideal Image

 

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τραπεζάκια του Μπαρδόν είναι από νωρίς γεμάτα με παρέες που αράζουν απολαμβάνοντας έναν παγωμένο espresso, συνοδεύοντάς τον με τα πιάτα brunch της κουζίνας. Οι συνταγές με αυγά πρωταγωνιστούν και μάλιστα σε μια άκρως σπιτική εκδοχή που χορταίνει όλες τις αισθήσεις σου, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις που έρχονται από τις κουζίνες του κόσμου κι εδώ παίρνουν ένα ελληνικό twist που τις κάνει άκρως ενδιαφέρουσες.

 

Για όλες εκείνες τις στιγμές που μαζί με τον καφέ σου θέλεις και ένα πρωινό που θα σε γεμίσει ενέργεια, το Μπαρδόν έχει να σου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Το χαμόγελο των ανθρώπων είναι το καλύτερο συνοδευτικό που κάνει τη βόλτα σου ακόμα πιο ευχάριστη κι αυτό είναι αρκετό για να κάνεις στέκι το new entry του Παγκρατίου.

 

Πλατεία Βαρνάβα 9, Παγκράτι 

Social: metompardon

Οδηγός Γεύσης