Νέο «Bon Bon Fait Maison» στο Σύνταγμα: Κορυφαίο χειροποίητο παγωτό στο κέντρο
Ο pastry chef Κρίτων Πουλής, συνεργάτης του διάσημου Pierre Hermé για μια 10ετία, φέρνει τα χειροποίητα παγωτά του στην οδό Πετράκη.
Στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Πετράκη ακριβώς δίπλα από το heteroclito, ανοίγει σε λίγες μέρες ένα από τα κορυφαία ζαχαροπλαστεία της πόλης. Το Bon Bon Fait Maison του καταξιωμένου pastry chef Κρίτωνα Πουλή, μετά τα Κύθηρα, τη Μύκονο και τον Πειραιά έρχεται επιτέλους και στο Σύνταγμα δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους Αθηναίους να δοκιμάσουν τα γλυκά και το μοναδικό παγωτό του.
Το βιογραφικό του pastry chef Κρίτωνα Πουλή είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και τα γλυκά του. Ξεκίνησε από την ελληνική σχολή Le Monde και στη συνέχεια πήγε στη σχολή Cordon Bleu στο Παρίσι.
Εκεί εργάστηκε δίπλα σε μεγάλους μετρ της παγκόσμιας γαστρονομίας, σε βραβευμένα με 3 αστέρια Michelin εστιατόρια, στο Παρίσι με τον σεφ Alain Passard του L'Arpège, με τον σεφ Alain Senderens στο «Alain Senderens», στο Λονδίνο με τον Pierre Gagnaire στο Sketch και στη Νέα Υόρκη με τον Alain Ducasse. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε για δέκα χρόνια με τον Pierre Hermé, τον καλύτερο ζαχαροπλάστη του κόσμου, κι έγινε το δεξί του χέρι.
Ως Chef Pâtissier Executive & Chef de Projet International ανέλαβε όλα τα openings του Pierre Hermé. Παράλληλα, στο Παρίσι εργάστηκε ως καθηγητής ζαχαροπλαστικής στη σχολή του Alain Ducasse.
Εκτός από εκπληκτικό, χειροποίητο παγωτό του στα Bon Bon Fait Maison μπορεί κανείς να βρει εξαιρετικά γλυκά που συνήθως συνδυάζουν γεύσεις και υλικά της Ελλάδας με γαλλικές τεχνικές.
Bon Bon Fait Maison, Πετράκη 30, Σύνταγμα