Φυτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και προσεγμένων πρώτων υλών από μια εταιρεία με μακρά ιστορία στον χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων.

 

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα τραγανά και γευστικά spring rolls και στα ανατολίτικα και μυρωδάτα falafel; Και τα δυο αποτελούν σταθερές και αγαπημένες επιλογές όταν η όρεξή μας ζητά ασιατική ή ανατολίτικη κουζίνα. Eδώ και δεκαετίες η Nikolopoulou foods μάς λύνει τα χέρια με τα κατεψυγμένα προϊόντα της για εύκολα και γρήγορα γεύματα, με πολλή γεύση, υψηλή διατροφική αξία αλλά και μηδενικό κόπο και προετοιμασία. Η Nikolopoulou foods ήταν η πρώτη εταιρεία που σύστησε στο αγοραστικό κοινό, είτε σε χονδρική πώληση για επαγγελματίες του χώρου είτε σε λιανική, τα spring rolls το 1989, και τα falafel το 2006, απολύτως φυτικά, αν αυτό επιθυμούμε, και σε κατεψυγμένη μορφή.

 

Nikolopoulou foods

 

Τα spring rolls

Είτε για το σπιτικό τραπέζι είτε για εκδηλώσεις και εστιατόρια, τα spring rolls της εταιρείας έχουν αναδειχθεί Νο1 στις προτιμήσεις του κόσμου. Συνδυάζουν την ασιατική με την ελληνική γεύση και γαστρονομία, αφού παράγονται με την αυθεντική συνταγή της Καντόνας, αλλά με 100% ελληνικά προϊόντα. Τα βρίσκουμε σε ποικιλία μεγεθών και συνταγών, ώστε να εξυπηρετούν στο έπακρο κάθε περίσταση αλλά και τις διατροφικές μας συνήθειες. Μπορούμε να επιλέξουμε spring rolls με λαχανικά, με λαχανικά και κοτόπουλο, με λαχανικά και καβούρι, αλλά και το πιο νέο προϊόν με λαχανικά και μαύρη κορινθιακή σταφίδα.

 

Τα φαλάφελ

Το βρίσκουμε σε δύο λαχταριστές εκδοχές: την κλασική αλλά και την πιο «πειραγμένη» με παντζάρι. Και σε αυτό το προϊόν συναντιούνται δύο γαστρονομικές κουλτούρες, αυτή της Ελλάδας λόγω των πρώτων υλών, και εκείνη του Λιβάνου, αφού τα φαλάφελ δημιουργούνται βάσει της παραδοσιακής του συνταγής. Τραγανά και αρωματικά, περιέχουν ρεβίθι ελληνικής παραγωγής με ονομασία προέλευσης από τις ημιορεινές περιοχές του Βοΐου Κοζάνης που φημίζεται για τα ρεβίθια της, αφού, λόγω των κλιματικών και εδαφικών χαρακτηριστικών της, ξεχωρίζουν σε ποιότητα και γεύση. Και τα spring rolls και τα falafel μαγειρεύονται απευθείας από την κατάψυξη και είναι έτοιμα μέσα σε λίγα λεπτά, αφού βγαίνουν αχνιστά από τη φριτέζα, το airfryer ή το τηγάνι.  

 

Nikolopoulou foods

 

Λίγα λόγια για το τι κάνει τη nikolopoulou foods να ξεχωρίζει

Εδώ και 35 χρόνια, η Nikolopoulou foods έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας, και δεν την αλλάζει. Λέει σταθερά «ναι» στη φιλοσοφία «από το χωράφι στο πιάτο», κρατώντας απαράλλαχτη την ποιότητα των συνταγών και των προϊόντων της. Συνεργάζεται με Έλληνες πιστοποιημένους παραγωγούς, χρησιμοποιώντας ΠΟΠ προϊόντα και φυσικά υλικά, αρώματα και μπαχαρικά, ενώ η ελαφρά επεξεργασία των υλών διασφαλίζει τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών, της γεύσης και των αρωμάτων που συναρπάζουν τις αισθήσεις και ικανοποιούν τον ουρανίσκο. Η γκάμα προϊόντων της Nikolopoulou foods περιλαμβάνει ποικιλία finger foods και ορεκτικών, ανάμεσα στα οποία και πολλά καινοτόμα plant-based προϊόντα. Ευκολία, ποιότητα και γεύση, και ένα success story που μετρά πάνω από τρεις δεκαετίες. Και συνεχίζει.

 

nikolopouloufoods.gr

Οδηγός Γεύσης