Καταπράσινες αυλές, χρωματιστές καρέκλες, retro pop αισθητική και ασιατική μαγεία στο φαγητό είναι η συνταγή γι’ αυτό το καλοκαίρι που σου προτείνει το Noodle Bar!
Πέρα από το ανακαινισμένο μαγαζί στο Σύνταγμα, που έχει γράψει ιστορία 20 χρόνων,τα καταστήματα του Noodle Bar σε Γλυφάδα, Πειραιά, Φάληρο, Ζωγράφου και Θεσσαλονίκη αποτελούν μια ασιατική όαση στην πόλη και έναν γευστικό παράδεισο!

 

Noodle Bar

 

Όπου και αν βρεθείς θα συναντήσεις ένα καλοκαιρινό blend χρωμάτων και beach αισθητικής, ασιατικής καλλιτεχνικής κουλτούρας και φυσικά εξωτικής γαστρονομίας. To μενού του αποτελεί σταυροδρόμι της πολυασιατικής κουζίνας, αφού εκεί που συναντιούνται το Βιετνάμ, η Ινδία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ταϊλάνδη. Ασυναγώνιστα special dishes με ποιότητα που θα βρεις μόνο σε γκουρμέ εστιατόρια, όπως οι εκλεπτυσμένες και πεντανόστιμες γλυκόξινες γαρίδες, το διαφορετικό Kung Pao Chicken μαγειρεμένο σε κόκκινο κρασί και σόγια με δροσερό τζίντζερ και φιστίκια ή ο απολαυστικός thai style σολομός σερβιρισμένος πάνω σε glass noodles. 

 

Αν είσαι sushi lover και ψάχνεις το πιο ωραίο sushi της πόλης, το Noodle Bar έχει κυριολεκτικά έναν από τους καλύτερους Ιάπωνες σεφ που φτιάχνει sushi ασυναγώνιστο σε ποιότητα, πάντα με φρέσκες πρώτες ύλες, γιατί το Noodle Bar δεν συμβιβάζεται. Τα bao buns του είναι αφράτη μπουκιά και συχώριο, ενώ οι δροσερές του σαλάτες, όπως η Mango Salad και η φανταστική Thai Beef Salad, σε ταξιδεύουν στο καλοκαίρι ειδικά όταν τις απολαμβάνεις κάτω από τη σκιά της ψάθινης ομπρέλας με μια δροσερή ταϊλανδέζικη μπίρα.

 

Noodle Bar

 

Αυτό που δεν ξέρεις για το Noodle Bar, όμως, είναι ότι έχει… οργασμικά γλυκά, όπως τα τηγανητά rolls με λιωμένο μασκαρπόνε με σοκολάτα και φιστικοβούτυρο ή καραμέλα ή και με φράουλα που όταν τα δοκιμάσεις, θα παραγγέλνεις κάθε μέρα Νoodle Βar μόνο γι’ αυτά!

 

www.noodlebar.gr

Οδηγός Γεύσης