Ο head chef του 7 Food Sins στα Gastronomy Wednesdays του Ιsland

Οι γαστρονομικές Τετάρτες του Ιsland φιλοξενούν αυτή τη βδομάδα τον Δήμο Σαμουράκη.

The LiFO team, 24.6.2019 | 16:21

Το Island παρουσιάζει κάθε Τετάρτη στα Gastronomy Wednesdays έναν βραβευμένο Έλληνα chef.

 

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου το Island φιλοξενεί τον ταλαντούχο Δήμο Σαμουράκη, ο οποίος έχει περάσει από διεθνή εστιατόρια με διακρίσεις και αστέρια Michelin, όπως το διάστερο Marcus Wareing και το Roka του Λονδίνου.

 

Σήμερα είναι Head Chef στο 7 Food Sins στην Αθήνα, το οποίο φέτος διακρίθηκε ως Bib Gourmand εστιατόριο από τον οδηγό Michelin.

 

Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται η Square22.

 

Ο head chef του 7 Food Sins στα Gastronomy Wednesdays του Ιsland
Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται η Square22.

 

Το μενού

Canapes
Κροκέτα σεβίτσε λαβράκι
Air baguette, κρέµα αχινού, αυγά σολοµού
Ταρτάρ λουκάνικο µε πατάτες

 

1ο Πιάτο
Σπαράγγια, φουντούκια, πορτοκάλι, καµένο βούτυρο, piment d' espelette

Peter Griebeler, Two Peaks Malborough, N. Ζηλανδία (Sauvignon Blanc)

 

2ο Πιάτο
Καβούρι, αγγούρι, σορµπέ λάιµ-τζίντζερ

Braida, Langhe Riesling, "Re di Fiori" Langhe D.O.C. (Riesling)

 

3ο Πιάτο
Μυλοκόπι, αγκινάρα, κρίσπι καραµελωµένο κρεµµύδι, πιπεράτη σάλτσα αστακού

Chateau Miraval Cotes de Provence A.O.C. (Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah)

 

4ο Πιάτο
Αρνί, καρότα, tuile καµένο βούτυρο, κρίσπι γιαούρτι, σάλτσα βινσάντο αγουρίδα

Famille Perrin, "Les Crus" Châteauneuf-du-Pape "Les Sinards" Rouge,
Châteauneuf-du-Pape A.O.C. (Grenache, Mourvedre Syrah)

 

Επιδόρπιο
Ψητά ροδάκινα, βανίλια, δενδρολίβανο, shortcake

Braida Moscato d'Asti, Vigna Senza Nome Moscato d'Asti D.O.C.G. (Moscato)

 

Ο head chef του 7 Food Sins στα Gastronomy Wednesdays του Ιsland
Οι γαστρονομικές Τετάρτες του Ιsland φιλοξενούν αυτή τη βδομάδα τον Δήμο Σαμουράκη.

 

Info
Ιsland
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564 (Περιορισμένος αριθμός θέσεων.)
Τιμές: Dinner Menu: 70 ευρώ / άτομο, Dinner Menu με Wine Pairing: 95 ευρώ / άτομο

Οδηγός Γεύσης