Ο Ηλίας Σκουλάς συνεργάζεται με τα Carnicero για μια αποκλειστική σειρά προϊόντων
Μια ενδιαφέρουσα σύμπραξη του γνωστού σεφ και του κρεοπωλείου-delikatessen
Τα premium meat & delikatessen Carnicero της Κηφισιάς και του Ψυχικού συνεργάζονται με τον γνωστό σεφ Ηλία Σκουλά για την δημιουργία μιας αποκλειστικής σειράς εδεσμάτων.
Μπιφτέκι της γαλλικής εξοχής με τρούφα και μουστάρδα Dijon, χειροποίητα λουκάνικα από μαύρο χοίρο, foie gras και μανταρίνι Χίου, Crépinette από κοτόπουλο, αλλά και ένα φρεσκοκομμένο tartare από μοσχαρίσιο φιλέτο Charolais με σάλτσα σαμπάνιας που θα προσφέρεται μέσα σε βάζο είναι τα πρώτα προϊόντα της ενδιαφέρουσας σύμπραξης η οποία αναμένεται να συνεχιστεί.
Τα Carnicero έχουν ξεχωρίσει για τις γαστρονομικές δημιουργίες από ελληνικά κρέατα, όπως ρολά, εξοχικά, σουβλάκια, γύρο, αλλά και διεθνείς γεύσεις όπως paupiettes, meat cakes, κοτολέτες πανέ, black angus burgers και πολλά άλλα ενώ εισάγουν επίσης κρέατα υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο σε επιλεγμένες κοπές.
Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να δώσει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο μαγειρέματος και ψησίματος του κάθε κρέατος ή εδέσματος.
Ακόμη, διαθέτουν μοναδικά αλλαντικά από Ισπανία και Ιταλία, καθώς και σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες και chutneys, ξύδια αλλά και μεγάλη γκάμα τυριών, με αποκλειστικότητα στα pecorino της γνωστής οικογένειας τυροκόμων Busti από την Τοσκάνη και των παραδοσιακών τυριών του διάσημου οίκου Luigi Guffanti (1876).
Η ενημερωμένη κάβα με ελληνικά κρασιά και ελληνικές φρέσκιες μπύρες συνοδεύει ιδανικά τα ξεχωριστά προϊόντα.
Info
Carnicero
Δημητρίου Βασιλείου 18
Ν.Ψυχικό - 15451
Τηλ.: 2106770050
Τηλ.: 6945777769
Λεωφ. Κηφισίας 322
Κηφισιά - 14563
Τηλ.: 2108015100
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00, Σάββατο: 09:00-20:00
Σημείο πώλησης: Εστιατόριο Magna Grecia, Σόλωνος 9, Αθήνα - 10671
Yoleni's Greek Gastronomy Center - 1ος όροφος, Τηλ.: 2122223629
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή : 13:00-24:00
[email protected]
facebook.com/carniceromeat
www.carnicero.gr/