H πρώτη croissanterie της αθήνας παραμένει σοβαρό «κόλλημα» όχι μόνο για τα απίστευτα γαλλικού τύπου κρουασάν της αλλά και για την ολοκληρωμένη εμπειρία brunch που προσφέρει. Μια εμπειρία που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα και είναι τόσο χαρούμενη όσο εκείνο το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα του Overoll.
Συνδυάζοντας τη φίνα γαλλική αρτοποιία στην πιο αυθεντική μορφή της με τα φρέσκα premium υλικά, στον κατάλογο του Overoll πρωταγωνιστεί καταρχάς το αφράτο, αεράτο κρουασάν – θα πρέπει να φας ένα κλασικό βουτύρου και μετά να συζητήσουμε. Στα must try το απίστευτο Pistachio, ενώ η λίστα συνεχώς ανανεώνεται με new entries όπως το Crème Brûlée Vanilla με βανίλια Μαδαγασκάρης, Pain au Chocolat με σοκολατένια ζύμη κρουασάν και μαύρη σοκολάτα και το Lemon Bun με κάρδαμο και ψημένη κρέμα λεμονιού σε αφράτη ζύμη κρουασάν. Γεύσεις λεπτές, γεμάτες, που σε ταξιδεύουν στην Κεντρική Ευρώπη, ενώ απολαμβάνεις ένα specialty χαρμάνι που από μόνο του είναι καλός λόγος για να σταματήσεις στο πιο κοντινό σου Overoll.
Όσο για τις αλμυρές γεύσεις που συνθέτουν το brunch menu, οι προτάσεις είναι πολλές και ακαταμάχητες. Croque Madame με σπιτική μπεσαμέλ, γαλοπούλα, λιωμένο τυρί και αυγό, Scrumbled Eggs με μπέικον και σχοινόπρασο μέσα σε κρουασάν βουτύρου, Cheese Pie με γέμιση από 4 τυριά και μυρωδικά είναι κάποιες από τις νέες επιλογές που θα απολαύσεις σε αυτό το brunch spot. Η εποχή σηκώνει και νηστίσιμες συνταγές, όπως η Veggie Spinach Pie με γέμιση από σπανάκι και μυρωδικά σε ζύμη κρουασάν αλλά και το Plant-Based Apricot Roll, ένα ρολό κρουασάν με μαρμελάδα βερίκοκο και βανίλια.
Το Overoll ξέρει να δημιουργεί γεύσεις που σε κερδίζουν και το brunch εδώ είναι μια ευχαρίστηση που θέλεις να ζεις καθημερινά σε ένα από τα 7 σημεία σε όλη την Αθήνα.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0