Η γεύση του γαλλικού κρουασάν είναι από αυτές τις θεϊκές απολαύσεις που δημιουργήθηκαν για να αλλάξουν τον κόσμο. Και το Overoll, η δική μας croissanterie, δημιουργήθηκε για να αλλάξει την καθημερινότητα στην Αθήνα. Αφού, λοιπόν, κατέκτησε το κέντρο με τα αφράτα, βελούδινα κρουασάν του, τώρα άνοιξε τις πόρτες του και στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου στην οδό Κατσουλιέρη 10, αναλαμβάνοντας να συστήσει στα βόρεια προάστια τη μαγεία της φυλλοποίησης που προηγείται κάθε δημιουργίας – ναι, μπορείς να χαζέψεις τη διαδικασία για να νιώσεις ακόμα μεγαλύτερη λαχτάρα, καθώς προσπαθείς να επιλέξεις τι θα γευτείς.

 

Overoll Croissanterie
Η γεύση του γαλλικού κρουασάν είναι από αυτές τις θεϊκές απολαύσεις που δημιουργήθηκαν για να αλλάξουν τον κόσμο.

 

Αυτή είναι μια στιγμή γεμάτη από διλήμματα. Γι’ αυτό μάλλον καταλήγεις να συνδυάσεις σε ένα κουτάκι Overoll διάφορες γεύσεις, χωρίς να υπολογίσουμε εκείνο που παίρνεις στο χέρι. Η επιλογή σίγουρα περιλαμβάνει το κλασικό βουτύρου, το διπλοψημένο κρουασάν αμυγδάλου και το εκπληκτικό κρουασάν με φιστίκι που θα σε κάνει να κολλήσεις με την αναπάντεχη γεύση του. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις κλασικές συνταγές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, όπως το pain aux raisins, που είναι must try, αλλά και προτάσεις που είναι σήμα κατατεθέν του Overoll σαν το Lemon Pie Cruffin που συνδυάζει μάφιν και κρουασάν σε έναν παιχνιδιάρικο συνδυασμό.

 

Overoll Croissanterie
Αυτή η ματιά μάς κάνει να δούμε αλλιώς την καθημερινή απόλαυση και να νιώσουμε εκείνη την απόλυτη ευχαρίστηση που σε κάνει να κλείσεις τα μάτια και να ταξιδέψεις στις γειτονιές του Παρισιού κι ας είσαι στο κέντρο του Χαλανδρίου ή στην καρδιά της Αθήνας.

 

Ειδικό, δικό του κεφάλαιο γράφει το XL croissant που λένε ότι είναι για μεγάλες πείνες, αλλά, σύμφωνα με τη δική μας εμπειρία, το καταφέρνεις άνετα, πολύ απλά γιατί μόλις το γευτείς, δεν μπορείς να σταματήσεις. Άλλωστε, στο Overoll τα αγνά υλικά και οι premium πρώτες ύλες χαρίζουν ελαφριές και νόστιμες δημιουργίες που σου αφήνουν μια επίγευση ευτυχίας και μόνο.

 

Overoll Croissanterie
Αυτή είναι μια στιγμή γεμάτη από διλήμματα. Γι’ αυτό μάλλον καταλήγεις να συνδυάσεις σε ένα κουτάκι Overoll διάφορες γεύσεις, χωρίς να υπολογίσουμε εκείνο που παίρνεις στο χέρι.

 

Κι ακόμα δεν έχουμε πιάσει τις αλμυρές εκδοχές με ζαμπόν - τυρί, σπανακόπιτα, λουκανικόπιτα ή πίτσα καθώς και άλλες πολλές συνταγές που επανασυστήνονται μέσα από τη δημιουργική ματιά των pâtissiers Άλκη Ζέρβα, Σπύρου Παππά και Ιωάννη Κικίρα. Αυτή η ματιά μάς κάνει να δούμε αλλιώς την καθημερινή απόλαυση και να νιώσουμε εκείνη την απόλυτη ευχαρίστηση που σε κάνει να κλείσεις τα μάτια και να ταξιδέψεις στις γειτονιές του Παρισιού κι ας είσαι στο κέντρο του Χαλανδρίου ή στην καρδιά της Αθήνας. Το Overoll τυλίγει αυτή την απόσταση σε ένα τριγωνικό ζυμαράκι.

 

Overoll Croissanterie, Πραξιτέλους 27, Αθήνα / Kατσουλιέρη 10, Χαλάνδρι

Facebook: Overoll Croissanterie

Instagram: overoll.croissanterie

Οδηγός Γεύσης