Tο καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η δροσερή «απόλαυση» της εποχής ετοιμάζεται να μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Τα παγωμένα γλυκίσματα, λοιπόν, που τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει τη δική τους, vegan εκδοχή, φαίνεται πως κάνουν ένα βήμα προς τις βιώσιμες λύσεις, ανακαλύπτοντας ένα νέο μονοπάτι, πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Ο ιδρυτής της Plan(e)t Foods, Γρηγόρης Μπογράκος, της 1ης vegan start-up στην Ελλάδα, ξεκίνησε το 2021 με όραμα να δημιουργήσει plant based παγωτά τα οποία έχουν πανομοιότυπη υφή, γεύση και εμπειρία με τα κλασικά παγωτά.

 

Plan(e)t Παγωτά: Μια γευστική & οικολογική ιστορία

 

Πρόσφατα άνοιξαν τον νέο «ναό του παγωτού» (aka παγωτοπωλείο) τους στο Μοναστηράκι (Ερμού 86), όπου οι απανταχού γνώστες του παγωτού σπεύδουν να απολαύσουν τις 15+ διαθέσιμες γεύσεις με best selling το Pistachio Αιγίνης και μια νέα επική γεύση που έχει εντυπωσιάσει, το Greek Yogurt με βιολογική αγαύη και ξηρούς καρπούς. Ενώ μαθαίνουμε ότι πλέον λάνσαραν ένα νέο ακαταμάχητο σερβίρισμα παγωτού μηχανής soft serve, το οποίο συνοδεύεται από επιλογές πραλίνας και toppings. 

 

Θα τα βρεις και στα supermarkets σε χάρτινα κύπελλα των 480 ml και σε 5 μοναδικά απολαυστικές γεύσεις: Triple Chocolate Brownie, Peanut Butter και Caramel, και οι 3 νέες γεύσεις, Holy Bueno, Epic Caramelised Biscuit και Strawberry Cheesecake No Sugar – η νέα καινοτόμα γεύση χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο παγωτοπωλείο Plan(e)t Ice Cream επί της Ερμού 86 (Μοναστηράκι) θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το παγωτό σου με το πιο waste free σερβίρισμα. Δοκίμασέ το. 

 

Plan(e)t Παγωτά: Μια γευστική & οικολογική ιστορία

 

Ερμού 86, Μοναστηράκι

Οδηγός Γεύσης