Ο λατρεμένος ήρωας των ’80s συνδέεται πλέον με τη γεύση του καλοψημένου κρέατος και σε καλωσορίζει σε έναν χώρο όπου οι παρέες συναντιούνται για να μοιραστούν λαχταριστές συνταγές στα κάρβουνα. Ο Ροζ Πάνθηρας, διατηρώντας την αντισυμβατικότητα του αντιήρωα, δεν είναι ένα κλασικό grill house. Άλλωστε, εδώ το ψήσιμο στα κάρβουνα από μαγειρική μέθοδος μετατρέπεται σε τέχνη, η οποία μάλιστα μετρά μια ιστορία ετών που περνάει από γενιά σε γενιά.  

 

Ο Σπύρος Κατσίμπας είναι εκείνος που, κουβαλώντας αυτή την παρακαταθήκη, μετέτρεψε την οικογενειακή του παράδοση με ρίζες στην Παύλιανη σε έναν προορισμό για τους λάτρεις αυτής της κουζίνας. Το μενού παίζει μεταξύ παραδοσιακού και σύγχρονου με πιάτα που συνδυάζουν την εποχικότητα με την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, προσφέροντας γευστικές εκπλήξεις.

 

Ροζ Πάνθηρας
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Εκτός από τα ζουμερά κρέατα και τις ιδιαίτερες κοπές, ο κατάλογος παρουσιάζει συνεχώς new entries όπως το χειροποίητο ραβιόλι με κιμά προβάτου και κρέμα Μετσοβόνε που βγαίνει και σε μια χορτοφαγική εκδοχή με ραγού μανιταριών, το ίδιο λαχταριστή και ιδιαίτερη. Στα must και τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας, ένα πιάτο χειμωνιάτικο και αρωματικό, γεμάτο ανατολίτικες μνήμες.

 

Όλα αυτά σερβίρονται σε μια casual ατμόσφαιρα, φιλική και φιλόξενη, όπου καθημερινά μαζεύονται foodies όλων των ηλικιών, από χαρούμενους Gen Ζ μέχρι ψαγμένους της γεύσης, που όλοι μοιράζονται την ίδια ανάγκη: να απολαύσουν καλομαγειρεμένο ή καλοψημένο φαγητό σε ένα περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις άνετα.

 

Αυτός ο Ροζ Πάνθηρας είναι ο ήρωας της καθημερινής γεύσης και παραμένει αγαπημένο μας στέκι σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές της Αθήνας.

 

Εµπεδοκλέους 29, 211 1167228

Facebook: roz.panthiras.fire.kitchen 

Instagram: rozpanthiras

Οδηγός Γεύσης