Δέκα χρόνια κλείνει τον Δεκέμβρη το Sapid Coffee Roastery και μέσα σε αυτά έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με την απόλαυση του specialty coffee, μια απόλαυση που δεν βαριόμαστε ποτέ. Και μάλιστα, για να μη βαριόμαστε ούτε την εικόνα της, η εταιρεία έχει ήδη κάνει το πρώτο της rebranding και μετά το νέο λογότυπο έρχεται και η αλλαγή της συσκευασίας που θα φέρει έναν φρέσκο αέρα.

 

Sapid
Φωτ: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Στη Sapid, όμως, αυτή η πολύ προσεγμένη εικόνα δεν είναι κενή περιεχομένου, ακριβώς το αντίθετο. Το περιεχόμενο είναι εκείνο που διατηρεί πολύ ψηλά την ποιότητα και μάλιστα σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ το όλο πακέτο της χονδρικής περιλαμβάνει όσα μπορεί να χρειάζεται ένα café που θέλει να ξεχωρίζει, από εξοπλισμό μέχρι την απαραίτητη εκπαίδευση.

 

Sapid
Φωτ: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Όσο για τους καφέδες, μιλάμε για μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει τα πάντα. Το Sapid Espresso Blend 100% Arabica είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και το μοναδικό blend που δημιουργεί η Sapid. Ένας καφές που χάρη στο γευστικό του προφίλ είναι το ίδιο απολαυστικός κρύος ή ζεστός, ως espresso ή με γάλα. Μαζί του οι μονοποικιλιακοί με καταγωγή από τις καλύτερες χώρες παραγωγής αλλά και ο organic decaf (χωρίς χημικούς διαλύτες) ή ο αρωματικός ελληνικός δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας που θα συναντήσεις πλέον σε κάποια από τα καλύτερα café της πόλης.

 

Sapid: Δέκα χρόνια καβουρδίζει τον καφέ που απολαμβάνουμε

 

Ανάμεσά τους το Sapid the Shop που ήρθε στην Πετρούπολη και έδωσε μια διαφορετική απάντηση στο «πάμε για καφέ;» Με το βιομηχανικό του στυλ, τις φανταστικές γεύσεις και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα, αυτό το all-day στέκι ξέρει από καλό καφέ και κάθε τόσο σου προσφέρει στην ίδια τιμή με το blend διαφορετικές επιλογές σε μονοποικιλιακούς. Τα πιάτα brunch, γλυκά και αλμυρά, συνοδεύουν τον πρωινό σου καφέ –που μπορεί να μην είναι και τόσο πρωινός–, ενώ οι προτάσεις συνεχίζονται μέχρι αργά με lunch και dinner menu, κρασάκι ή βραδινά κοκτέιλ. 

 

Sapid: Δέκα χρόνια καβουρδίζει τον καφέ που απολαμβάνουμε

 

Στο retail corner του Sapid θα βρεις τον καφέ που θέλεις να πάρεις στο σπίτι αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια ανεβασμένη home experience, καθώς και διάφορα merch items, από μπλουζάκια μέχρι τις φανταστικές κεραμικές κούπες στις οποίες σου σερβίρουν τον καφέ στο Sapid και λαχταράς να τις κάνεις δικές σου! Μην παραλείψεις με τίποτα να δοκιμάσεις τον cold brew που παίρνεις μαζί σου όπου κι αν πας, αλλά και τα καταπληκτικά Drip Bags, φακελάκια με καφέ για το ταξίδι ή το γραφείο, που με την προσθήκη μόνο ζεστού νερού σού δίνουν έναν μοναδικό, αρωματικό καφέ φίλτρου. Πόσο πιο εύκολη μπορεί να γίνει η απόλαυση;

 

Sapid Coffee Roasting Co: Δωδώνης 100, Ίλιον, 210 5022885

Facebook: Sapid Coffee Roasting Co.

Instagram: sapidcoffee

Sapid the shop: 25ης Μαρτίου 113, Πετρούπολη 210 5065969

Facebook: Sapid The Shop

Instagram: sapid_theshop

Οδηγός Γεύσης