Στο Solo Gelato ο τίτλος «gelateria artigianale» περιγράφει με ακρίβεια αυτό που συμβαίνει εδώ, δηλαδή τη δημιουργία ενός φανταστικού παγωτού από την αρχή, χωρίς έτοιμα μείγματα και μόνο με αγνά υλικά άριστης ποιότητας, όπως το φρέσκο γάλα, οι premium ξηροί καρποί και τα φρούτα εποχής. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το όνομα γράφει τη δική του ιστορία από το 1951 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, δημιουργώντας πλέον μια ολόκληρη αλυσίδα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. 

 

Solo Gelato
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Ο Νίκος Χριστογιώργος, ως τρίτη γενιά, έχει καταφέρει να κρατήσει τις παραδοσιακές συνταγές του παππού αλλά και την εμμονή στην άψογη ποιότητα και στην αγνότητα των γεύσεων. Το παγωτό από μόνο του είναι το πιο εμβληματικό παιδικό γλύκισμα και παραμένει έτσι στο μυαλό σου ακόμα κι όταν το απολαμβάνεις ως ενήλικας, γι’ αυτό στο Solo Gelato ξεχωρίζεις αμέσως την αγάπη και τη φροντίδα που βρίσκεται πίσω από κάθε πρόταση και νιώθεις ότι αυτό που γεύεσαι είναι ό,τι πιο χειροποίητο και αυθεντικό μπορείς να βρεις.

 

Solo Gelato
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Ανάμεσα στις γεύσεις που κάθε τόσο ανανεώνονται παραμένουν αγαπημένες το καϊμάκι με σαλέπι και μαστίχα Χίου, το Amarena με λαχταριστά κεράσια και βύσσινα αλλά και η φανταστική κρέμα Solo Gelato με αμύγδαλο και αμαρέτο. Δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις τη λευκή σοκολάτα με τριαντάφυλλο ή το ρούμι με σταφίδες ή τις προτάσεις ξηρών καρπών, όπως το φουντούκι ή το φιστίκι με 100% premium καρπούς. Στις πολύ δυνατές γεύσεις και τα σορμπέ που δημιουργούνται αποκλειστικά με φρούτα –χωρίς ίχνος από χρωστικές– και είναι μια άκρως γευστική, δροσιστική και vegan πρόταση.

 

Το Solo Gelato μάς θυμίζει και πάλι πώς είναι να απολαμβάνεις με την καρδιά σου ένα καλό παγωτό και να χαίρεσαι κάθε μπουκιά όπως όταν ήσουν παιδί.

 

www.sologelato.gr

Facebook: sologelato.gr

Instagram: solo_gelato

Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Κέρκυρα, Ρόδος (Φαληράκι), Σαντορίνη (Οία & Θήρα), Πόρτο Χέλι, Κρήτη (Χερσόνησος), Κυψέλη, Πεύκη και Πάρος 

Οδηγός Γεύσης