Στα καταστήματα Brisket Bro θα βρεις σιγοκαπνισμένα και σιγοψημένα εκλεκτά κρέατα που μπορούν να αποδώσουν στο μέγιστο αυτή την παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος.

 

Η διαδικασία καπνίσματος των κρεάτων γίνεται με ξύλα οξιάς και διαρκεί 8-12 ώρες για να καταλήξει να λιώνει στο στόμα σου και να σε γεμίζει με την πλούσια νοστιμιά του σε μόλις λίγα λεπτά!

 

Η ομάδα του Brisket Bro, όπως μπορείς να καταλάβεις, λατρεύει όλη αυτή την αριστοτεχνική διαδικασία και μας μεταφέρει σε τρία σημεία, σε Κολωνάκι, Νέα Σμύρνη και Περιστέρι, με όλη τη μαγεία του street food made in Texas. Εδώ θα βρεις το περίφημο brisket burger με τσένταρ, πίκλες, γλυκόξινη BBQ sauce και τηγανητό κρεμμύδι σε original brioche bun αλλά και μια σειρά από classic ή premium συνταγές για όλα τα γούστα. 

 

Το American style smashed μπιφτέκι είναι σίγουρα στα must, όπως και το Crispy chicken cheese burger με τραγανά φιλέτα κοτόπουλο σαγανάκι, iceberg, ντομάτα και Parmesan mayo sauce. Για εκείνες τις περιστάσεις που θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο, δοκίμασε οπωσδήποτε το Mountain, ένα μπέργκερ με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τσένταρ,παστράμι, ντομάτα, αυγό μάτι και σος γιαουρτιού, που είναι όντως ένα βουνό απόλαυσης.

 

Brisket Bro
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Η ομάδα του Brisket Bro φτιάχνει και πολύ ωραία bao buns και sando, όπως το Katsu με τραγανά φιλέτα κοτόπουλου, sesame mayo, ντομάτα, πίκλα αγγούρι και Asian slaw μέσα σε αφράτο lobster bun, ενώ οι vegan θα βρουν τις δικές τους plant based γεύσεις για να μη μένει κανείς παραπονεμένος.

 

Αν όμως θέλεις να γευτείς την απόλυτη απόλαυση του Brisket Bro, πρέπει να δοκιμάσεις τα επιλεγμένα καπνιστά κρέατα, όπως τα pulled beef, pulled pork, spare ribs και brisket, τα οποία συνδυάζονται και με αφράτα original brioche buns και φρέσκες τηγανητές πατάτες. 

 

Αυτή είναι μια εμπειρία street food που αφήνει το δικό της στίγμα και είναι ανεξίτηλο!

 

Τσακάλωφ 14, Κολωνάκι / 2ας Μαΐου 10, Ν. Σμύρνη / Αιμ. Βεάκη 23, Περιστέρι

www.brisketbro.com 

Facebook: BrisketBro

Instagram: brisketbro_

Οδηγός Γεύσης