Το Geppetto, αυτό το λατρεμένο στέκι του παγκρατίου που χρόνια τώρα είναι η σταθερή μας αξία, έχει αποκτήσει εδώ και λίγο καιρό το αδελφάκι του, το Μπαρδόν, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, επίσης στην πλατεία Βαρνάβα. Και στους δύο αυτούς all-day χώρους ξεκινάς το πρωινό σου με έναν πολύ καλό καφέ αλλά και ένα σωρό πιάτα που μπορούν να τον συνοδεύσουν.

 

Το team τόσο του Geppetto όσο και του Μπαρδόν μπορεί να σου παρέχει από το πρωί έως το βράδυ μια σειρά πιάτων, ανάλογα με την ώρα. Ομελέτες με φρέσκα αυγά, παραδοσιακές τηγανίτες με γραβιέρα Νάξου, νόστιμα σαντουιτσάκια σε αφράτο ψωμάκι μπριός και λαχταριστά pancakes είναι μερικά από τα πιάτα που μπορείς να δοκιμάσεις στο Geppetto.

 

Μπαρδόν & Geppetto
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

To Μπαρδόν, πάλι, μας ζητάει συγγνώμη (όπως καταλαβαίνεις από το όνομά του), αλλά από την αρχή σκοπός του ήταν να ξεφύγει από τα συνηθισμένα, οπότε βγαίνει με θράσος να παρουσιάσει τα καλύτερα της ελληνικής κουζίνας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Οι συνταγές με αυγά πρωταγωνιστούν, και μάλιστα σε μια άκρως σπιτική εκδοχή που χορταίνει όλες τις αισθήσεις σου, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις που έρχονται από τις κουζίνες του κόσμου κι εδώ παίρνουν ένα ελληνικό twist που τις κάνει άκρως ενδιαφέρουσες. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως στο Μπαρδόν δεν θα απολαύσεις καλό καφέ.

 

Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο στα δύο αδελφάκια, κι αυτό είναι τα υπέροχα κοκτέιλ που μπορείς να απολαύσεις σε μεγάλη ποικιλία και στα δύο μαγαζιά φυσικά, όποια ώρα της ημέρας θέλεις.

 

Μπαρδόν & Geppetto
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Μπαρδόν, Πλατεία Βαρνάβα 9, Παγκράτι 

Social: metompardon

Geppetto TheBar Στίλπωνος 2, Παγκράτι 210 7525665 

Facebook: geppettothebar

Instagram: geppetto_thebar

Οδηγός Γεύσης