Tα πρώτα Χριστούγεννα του Po’ Boys θα είναι μουσικά

Οι χριστουγεννιάτικες συναυλίες του γνωστού BBQ joint και μια έκπληξη για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό για το γιορτινό τους τραπέζι.

The LiFO team, 19.12.2018 | 17:34

Τα καθιερωμένα Live Stage Nights του αυθεντικού BBQ joint Po' Boys μπαίνουν σε εορταστικό κλίμα και παρουσιάζουν την Πέμπτη 20/12 στις 21:00, τους Louis Armstrong Tribute Quartet.


Κι επειδή γιορτές χωρίς Frank Sinatra, δεν γίνονται, οι «Sinatra With a Twist» σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Frank Sinatra με τους Alexandros Affolter Quartet την Πέμπτη 27/12 στις 21:00, θα μεταφέρουν την απόλυτη ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης στη γειτονιά του Ψυρρή. Διασκευές σε κλασσικά κομμάτια, jazz μελωδίες, ΒΒQ menu, festive cocktails και χριστουγεννιάτικη διάθεση.


Extra Tip: Για όσους θέλουν κάτι ιδιαίτερο στο σπιτικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους, το Po' Boys φέτος φροντίζει και μαγειρεύει για εσάς: Σιγοκαπνιστή Γαλοπούλα με γλάσο από bourbon, Σιγοκαπνιστό Χοιρινό Λαιμό με μουστάρδα Dijon, Mac N Cheese, Πουρέ Γλυκοπατάτας, Πατατοσαλάτα Νέας Ορλεάνης και Apple Coleslaw.


Όλα τα παραπάνω, μπορούν να προσγειωθούν κατευθείαν από το smoker και τον ξυλόφουρνο του Po'Boys στο τραπέζι σας. Η διαδικασία είναι απλή: Δίνετε την παραγγελία σας 3 ημέρες πριν και την παραλαμβάνετε από το εστιατόριο μαζί με τις σχετικές οδηγίες για το ζέσταμα και το σερβίρισμα του φαγητού (παραγγελίες από 20 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου).

 

Info
Po' Boys
Αγαθάρχου 12, Ψυρρή, 210 3234672

Οδηγός Γεύσης