Thessbao: 3 βραβευμένοι και ταλαντούχοι chef μαγειρεύουν για καλό σκοπό
Η ενέργεια θα τρέξει από 13 Οκτωβρίου και για ένα μήνα και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μέριμνα για το Παιδί, στη Θεσσαλονίκη.
Με ιδιαίτερη αγάπη για την πόλη και για τα κοινά της, σε μια προσπάθεια ο κόσμος και τα παιδιά να χαμογελάνε περισσότερο, ο Δημήτρης Παμπόρης, ο Γιάννης Ζιάγκας και ο Γιάννης Πατεικας, αποφάσισαν να καλέσουν 3 αγαπημένους chefs να μαγειρέψουν για τα παιδιά της Μέριμνας στην Θεσσαλονίκη.
3 βραβευμένοι και ταλαντούχοι chefs μαγειρεύουν για το thessbao και για καλό σκοπό, λοιπόν. Οι 3 guest chefs, δημιούργησαν το δικό τους bao για το thessbao και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την Μέριμνα Παιδιού στη Θεσσαλονίκη.
Ο γνωστός chef Γκίκας Ξενάκης, Head chef του εστιατορίου Aleria στην Αθήνα, κριτής του τηλεοπτικού TOP CHEF στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και καθηγητής της σχολής Le Monde, έφτιαξε ένα bao με ψητά σουτζουκάκια ζυμωμένα παραδοσιακά, σάλτσα από πιπεριές φλωρίνης, γιαούρτι και kimchi λάχανο. Ο αγαπημένος Ανταμ Κοντοβάς, Head chef του Kobra και κριτής του game of Chefs, έφτιαξε BAHN-MI BAO BUN με ψητό κοτόπουλο, πίκλες, φρέσκα μυρωδικά και μαγιονέζα Miso. Και ο chef padron του CTC restaurant, Πολυβραβευμένος Αλέξανδρος Τσιοτίνης, μας απογειώνει με την κροκέτα πάπιας bao bun μαγειρεμένη με gastrique πορτοκαλιού, μαγιονέζα πορτοκάλι και ψητό pack choi.
Η ενέργεια θα τρέξει από 13 Οκτωβρίου και για ένα μήνα και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μέριμνα για το Παιδί, στη Θεσσαλονίκη.