Στα γραφικά στενάκια στου Ψυρρή, πάνω στην πλατεία αγίων αναργύρων, σε ένα ψηλοτάβανο κτίριο του 1900, γεννήθηκε ο Τράγος που αυτοπροσδιορίζεται ως ένα μοντέρνο καφενείο, δίνοντάς μας κάθε στιγμή της ημέρας μια καλή δικαιολογία για να αράξουμε στα τραπεζάκια του. 

 

Ένα all-day στέκι, αγαπημένος προορισμός για τα καλοκαιρινά ραντεβού μας μέσα στην πόλη σε έναν εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο με δεντράκια, χαλαρή ατμόσφαιρα και φόντο τη φωτισμένη πρόσοψη του κτιρίου. Το ίδιο εντυπωσιακό είναι και το ρόστερ λαχταριστών προτάσεων με παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που θα απολαύσεις εδώ.

 

Στον new age Τράγο θα ευχαριστηθείς από νωρίς το πρωί ένα specialty εσπρέσο blend και μάλιστα οι πιο μερακλήδες θα απολαύσουν έναν εκλεκτό ελληνικό ψημένο στη χόβολη που σερβίρεται με ένα λουκούμι στο πλάι, αλά παλαιά.

 

Τράγος
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Το ξεκίνημα της ημέρας παίρνει γεύση από τις επιλογές brunch, όπως τα αφράτα κρουασάν, τα πληθωρικά pancakes, τις πεντανόστιμες επιλογές  με βάση το αυγό, αλλά και από ιδιαίτερες healthy προτάσεις, όπως porridge με γάλα αμυγδάλου ή θρεπτικά energy bowls. 

 

Ο Τράγος γνωρίζει πως το καλοκαίρι θέλει ελληνικές γεύσεις και δροσερά κοκτέιλ. Ο σεφ Φάνης Παπαθανασίου και η ομάδα του ετοιμάζουν ζουμερά mini burgers με μπιφτέκι προβατίνας ή pinsa με κατσικίσιο τυρί, λαχταριστούς κεφτέδες και πολλές ακόμα γεύσεις που συνδυάζονται τέλεια με ένα δροσερό signature cocktail από την coctail λίστα της ομάδας του Τράγου.

 

Κλασικές ή παραλλαγμένες μείξεις με πιο δημοφιλείς το Tragos Negroni, Goat, Botanical Collins  δίνουν γεύση στο φετινό καλοκαίρι σε ένα pairing που μόνο ο Τράγος ξέρει να δημιουργεί, συνδυάζοντας ελληνική παράδοση με τροπική δροσιά.

 

Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή 210 3231011

Facebook: Tragos Moderno Kafeneio

Instagram: tragos_psyrri

Οδηγός Γεύσης