Η απόλαυση του καφέ ξεκινάει από τη στιγμή που μπαίνεις στο αγαπημένο σου στέκι, σου λένε «καλημέρα», γνωρίζουν το όνομά σου και ο καφές σου ετοιμάζεται χωρίς να χρειάζεται να τον παραγγείλεις. Αυτή είναι η εμπειρία που ζεις στο Ubuntu. Μια εμπειρία που μοιάζει με την είσοδο σε μια κοινότητα με χαμογελαστούς ανθρώπους που καταφέρνουν να κάνουν την καθημερινότητα πιο ευχάριστη.

 

Ο specialty coffee εδώ είναι μια ιστορία που φέρει την υπογραφή του ελληνικού roastery Handpickers και μας κάνει να χαιρόμαστε που απολαμβάνουμε για μία ακόμα φορά το προϊόν μιας εταιρείας που αποδεικνύει ότι σε αυτήν τη χώρα ξέρουμε και να πίνουμε και να παράγουμε έναν ξεχωριστό καφέ.

 

Ubuntu: Μια ολόκληρη κοινότητα απολαμβάνει specialty καφέ και χαλαρές στιγμές στο στέκι του Θησείου.


H μηχανή του Ubuntu φιλοξενεί καθημερινά ένα blend από τη Βραζιλία, γλυκόπιοτο και αρωματικό, που εύκολα θα γίνει αγαπημένο σου. Φυσικά, η ψαγμένη ομάδα, ο Χρήστος, ο Νίκος και η Ήβη και ο Κώστας, θα σου προτείνουν μονοποικιλιακούς που εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα για να δοκιμάζεις συνεχώς κάτι καινούργιο. Specialty coffees από διάφορες γωνιές του κόσμου αλλάζουν τη γευστική εμπειρία και σε κάνουν να ανακαλύπτεις κάθε φορά μια νέα ευχαρίστηση.


Τα homemade καλούδια του Ubuntu ταιριάζουν με τον καφέ που σερβίρει και γίνονται σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τη vegan babka με ταχίνι και cranberry αλλά και τα πεντανόστιμα cinnamon rolls –επίσης vegan– που θα λατρέψεις, είσαι δεν είσαι φαν αυτής της διατροφής. Πολύ προσεγμένα και τα σαντουιτσάκια με φρέσκα, premium υλικά που ταιριάζουν με όλη τη φιλοσοφία του Ubuntu.

 

Ubuntu: Μια ολόκληρη κοινότητα απολαμβάνει specialty καφέ και χαλαρές στιγμές στο στέκι του Θησείου.


Στο καφέ του Θησείου διοργανώνονται κάθε τόσο events που δημιουργούν ακόμα περισσότερο την αίσθηση του community –μπορεί να πετύχεις pop-up store με vintage ρούχα ή με φυτά από το Rizom στο Κουκάκι– και να απολαύσεις μια ολόκληρη εμπειρία που σε κάνει να νιώθεις όχι πελάτης αλλά καλός φίλος.

 

Νηλέως 58, Θησείο, 210 3410566 
Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης