Ακούς Underdog κι έπειτα βλέπεις έναν τραυματισμένο σκύλο, ο οποίος, αντί για πόδι, έχει ένα μπουκάλι. Αν και το όνομα δεν σε προετοιμάζει για ένα μέρος όπου μπορείς να περάσεις μια συναρπαστική ημέρα, είναι πολλοί οι λόγοι που δικαίως κάνουν το Underdog να θεωρείται η πιο πετυχημένη άφιξη των τελευταίων ετών. 

 

Το υπέροχο νεοκλασικό στο οποίο βρίσκεται αυτό το specialty coffeeshop που κοιτάει από απόσταση αναπνοής την Ακρόπολη είναι αναμφισβήτητα βασικός παράγοντας της επιτυχίας του.  

 

The Underdog
Στο Underdog, λοιπόν, θα πιεις τον πιο ποιοτικό και βραβευμένο καφέ. Αυτό συνδύασέ το με το μενού που δικαίως έχει βάλει το brunch του Underdog ανάμεσα στα κορυφαία της Αθήνας! Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Με το που ανέβεις τα σκαλοπάτια αμέσως η φωτεινότητα του χώρου, ο ανοιχτός του ορίζοντας και η θετική του ενέργεια σε αγγίζουν. O υπέροχος αυτός χώρος δένει με τον δικό του τρόπο την εξειδίκευση στον specialty καφέ και το προσεγμένο brunch. 

 

Στο Underdog, λοιπόν, θα πιεις τον πιο ποιοτικό και βραβευμένο καφέ. Αυτό συνδύασέ το με το μενού που δικαίως έχει βάλει το brunch του Underdog ανάμεσα στα κορυφαία της Αθήνας! Δοκίμασε οπωσδήποτε τα αυγά Βenedict Guacamole, τις τηγανητές πατάτες με κατσικίσιο τυρί αλλά και τα μπέργκερ του μενού. Πριν πας, μπορείς να τσεκάρεις το Instagram account του, για να ξέρεις τι θα επιλέξεις. 

 

The Underdog
Όλα συνηγορούν στο να αγαπήσεις αυτό το «κατατρεγμένο σκυλί» και να το κάνεις το δικό σου στέκι. Εξάλλου, όλοι είμαστε underdogs σε αυτήν τη ζωή. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Έχει έναν από τους ωραιότερους αίθριους χώρους, ο κήπος είναι σίγουρα ένας από τους άσους του μαγαζιού. Ένα πρότζεκτ το οποίο δύσκολα θα αγνοήσεις. Το Underdog θα μπορούσε κανείς να το συναντήσει στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη, αλλά βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και χωρίς πολλή προσπάθεια σε γεμίζει όμορφες εικόνες και εμπειρίες. Όλα συνηγορούν στο να αγαπήσεις αυτό το «κατατρεγμένο σκυλί» και να το κάνεις το δικό σου στέκι. Εξάλλου, όλοι είμαστε underdogs σε αυτήν τη ζωή. 

 

Ηρακλειδών 8, Αθήνα, 213 0365393 

Facebook: The Underdog

Instagram: the_underdog_project
 

Οδηγός Γεύσης