Wine & Dine με το Κτήμα Παλυβού

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στο Κλίμα-Κλήμα

LIFOTEAM 13.1.2015 | 18:11

 

Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου υποδέχεται τον οινοπαραγωγό Γιώργο Παλυβό και παρέα με τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια προτείνουν:

 

Αυγοταραχοσαλάτα με τσιπς γαρίδας και μαριναρισμένα φύκια με το λευκό Πέτρινες Πλαγιές (Chardonnay, Μαλαγουζιά 2014) Φασολάδα με γαρίδες με το ροζέ Βυσσινόκηπο (Αγιωργίτικο, Syrah 2014)

 

Χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα από κάπαρη και μέλι. Θα ταιριάξει ιδανικά με το Ερυθρό Νόημα (Syrah, Cabernet Sauvignon 2005- 2006)

 

Cheececake με ξινομυζήθρα και παξιμάδι με παλαιωμένο επιδόρπιο οίνο του Δασκάλου!

 

Wine & Dine με το Κτήμα Παλυβού

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015, στις 21:00

Κλίμα Κλήμα

Κρατήσεις στο 210 60 96 786

Τιμή: 30 Ευρώ το άτομο