Wine & Dine με το οινοποιείο Gentilini

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Κλίμα Κλήμα

LIFOTEAM 9.3.2015 | 17:52

 

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 21:00, ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου υποδέχεται τον οινοπαραγωγό Πέτρο Μαρκαντωνάτο και παρέα με τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια προτείνουν:

 

Ταραμοσαλάτα με τσιπς γαρίδας με το λευκό Gentilini Aspro από Τσαούσι, Μοσχάτο Κεφαλληνίας και Sauvignon Blanc (2014)

 

Spaghetti vongole παρέα με τη Robola Cellar Selection (2014) και με το συλλεκτικό Robola Wild Ferment Μοσχαράκι κρασάτο με χυλοπίτες. Θα το συνοδέψουμε με τα ερυθρά Gentilini Eclipse (2013) και Gentilini Eclipse Limited Release Magnum (2011)

 

Θα κλείσουμε τη βραδιά με mousse καραμελωμένης σοκολάτας και φράουλες με συνοδό έκπληξη!

 

Επίσης θα προσφερθεί από το οινοποιείο, σε έναν τυχερό της βραδιάς, μία συλλεκτική magnum φιάλη έκπληξη.

 

Τιμή: 30 ευρώ το άτομο

Κρατήσεις στο 210 60 96 786