Mικρό, αλλά θαυματουργό! Αυτός είναι ο πιο to the point χαρακτηρισμός για το Wine Hideout που δεν ονομάστηκε τυχαία έτσι. Αυτό το μικροσκοπικό wine bar είναι μια αληθινή κρυψώνα για τους lovers του καλού κρασιού και φαγητού, που σου αποκαλύπτει έναν θησαυρό γεύσεων. Στην κάβα του χωράνε περισσότερες από 400 ετικέτες του ελληνικού και παγκόσμιου αμπελώνα, ανάμεσα στις οποίες θα βρεις από mainstream μέχρι premium προτάσεις για τους πολύ ψαγμένους.

 

Οι άνθρωποι του Wine Hideout θα σε κατευθύνουν κατάλληλα ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να το συνοδεύσεις με την κατάλληλη γεύση. Αν θέλεις απλώς ένα γρήγορο after office drink, η λίστα με τα ποτήρια περιλαμβάνει πάνω απο  100 ετικέτες, ενώ το σύστημα coravin σού δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις διαφορετικές επιλογές για να ζήσεις μια ιδιαίτερη οινογνωσία που θα σε ενθουσιάσει. To Wine Hideout έχει επιλέξει και στα αποστάγματα limited edition ετικέτες για όσους προτιμούν ένα ποτό, ενώ τα classic cocktails και η μικρή, αλλά περιεκτική λίστα σε ζύθους συμπληρώνουν τις drinking εκπλήξεις. 

 

Wine Hideout

 

Όσο για τις γεύσεις, είναι ακριβώς αυτές που θα ήθελες να απολαύσεις για να ολοκληρώσεις την εμπειρία. Από πλατό αλλαντικών και τυριών με premium προϊόντα και φρέσκια βουβαλίσια μπουράτα, pinsa σε εκδοχές που εναλλάσσονται και carpaccio μοσχαρίσιο, μέχρι καπνιστό φιλέτο πάπιας, αλλά και ακόμα πιο ιδιαίτερες επιλογές όπως ο σολομός σουφλέ, το καπνιστό φιλέτο ορτυκιού με μαύρη τρούφα, η μοσχαρίσια γλώσσα καπνιστή και η πάπια κονφί, το μενού είναι μια ακόμα αποκάλυψη που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι προσφέρει αυτό το tiny στέκι.

 

Δίπλα ακριβώς υπάρχει κι ένας privé χώρος για μικρές παρέες που σε καλεί να ζήσεις τη μαγεία του Wine Hideout και να αντιληφθείς πόσα εκπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν σε μόλις λίγα τετραγωνικά.

 

 

Παύλου Μελά 38, 2310 263527

Οδηγός Γεύσης