H θερμοκρασία έχει πέσει κι εσύ θες κάτι ζεστό και σοκολατένιο. Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino προτείνουν την best seller σοκολατόσουπα! Ναι, ναι, σωστά διάβασες. Κομμάτια αφράτου brownies κολυμπούν σε αχνιστή βελγική σοκολάτα, σε ιδανική θερμοκρασία για να γλυκαθείς και παράλληλα να ζεσταθείς! Το πλούσιο άρωμά της θα σε συναρπάσει, ενώ η γεύση της θα σε κάνει να αναζητάς ακόμη ένα φλιτζάνι σοκολατόσουπα. Oι chef patissiers των Zuccherino προτείνουν να τη συνοδεύσεις με παγωτό.
Τώρα, αν αναρωτιέστε τι γεύση έχει το τέλειο παγωτό, αρκεί μια βόλτα από τις βιτρίνες του Zuccherino για να μάθετε τι πραγματικά σημαίνει αυθεντικό gelato σε εξαιρετική ποιότητα και μοναδικές γεύσεις. Παρασκευάζεται καθημερινά στα εργαστήρια των καταστημάτων, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και περιττές θερμίδες. Όλες οι γεύσεις είναι φτιαγμένες αποκλειστικά με ελληνικό φρέσκο γάλα και πρώτες ύλες άριστης ποιότητας που διαλέγονται καθημερινά και σχολαστικά, ενώ στα δροσιστικά sorbetto μας χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα φρούτα εποχής.
Θες κάτι πιο φινετσάτο; Πιο viral; Και δεν έχεις ακόμα δοκιμάσει το Dubai Tartufo; Χάνεις! Εμπνευσμένο από τη διάσημη dubai chocolate, μια γεμιστή μπάλα με κρέμα φιστίκι, κρούστα κανταΐφι και πραλίνα της επιλογής σου θα σε κάνει να μην πιστεύεις τη γεύση του! Φυσικά, οι προτάσεις δεν σταματούν εδώ. Τα menu των Zuccherino εμπλουτίζονται συνέχεια, ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις της γεύσης.
Δύο ακόμα νέες προτάσεις που εμείς δοκιμάσαμε και πραγματικά ήταν σε άλλο επίπεδο είναι το cheesecake pistachio και το cheesecake lotus Biscoff. Με τέσσερα καταστήματα σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Μητροπόλεως στην Αθήνα, μια στάση γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Βεβαίως, όλα αυτά τα νόστιμα μπορείς να τα απολαύσεις και στο σπίτι ή και στη δουλειά για μια γλυκιά έκπληξη για τους συναδέλφους, μέσω Wolt και efood.
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο 210 9845238, 210 9830869 / Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π. Φάληρο 210 98 30 049 / 2ας Μαΐου 12, πλατεία Ν. Σμύρνης 210 9357590 / Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι 210 3213015
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0