Στιγμές

Μια χορευτική- διαδραστική-παράσταση με 40 χορευτές επί σκηνής να δίνουν το στίγμα και το νόημα του πιο εκρηκτικού λάτιν χορού.

LIFOTEAM 6.2.2014 | 00:00

Οι Salsa Sinners παρουσιάζουν ένα «παράλληλο σήμερα» που μας βοηθά να αποδράσουμε για λίγο από το απαιτητικό «σήμερα». Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε διαγωνισμούς και παραστάσεις στην Ελλάδα (με high light τη συμμετοχή τους στη μεγάλη συναυλία των Orquesta Buena Vista Social Club το Νοέμβριο, αλλά και του καλοκαιρινού 2ου σημαντικές στιγμές τη φετινή αλλά και την περσινή συμμετοχή τους στο χορευτικό show «Dancing With The Stars 3 & 4» αντίστοιχα) αλλά και στο εξωτερικό (με φωτεινή στιγμή εκείνη του περασμένου Μάη- του 2013- όπου έλαβε μέρος στην έναρξη της πιο ιστορικής συναυλίας που έγινε στον κόσμο, με μέλη της θρυλικής Fania All Stars -οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια σκηνή μετά από 50 και πλέον χρόνια- στο Los Angeles της Αμερικής) και αποτελούν πλέον την κινητήριο δύναμη στη διδασκαλία του χορού Salsa στη χώρα μας. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας; Αναρίθμητοι τίτλοι, σημαντικές διακρίσεις, πολλά βραβεία.

Είναι οι «αμαρτωλοί» της Salsa ή με δύο λέξεις οι SALSA SINNERS. Με την καθοδήγηση των παγκοσμίου φήμης χορογράφων και χορευτών Kiki και Eli -οι οποίοι βρίσκονται πέραν της μιας δεκαετίας στο χώρο της παγκόσμιας salsa σκηνής - οι Salsa Sinners έχουν σαν στόχο την αναγνώριση των Latin χορών ως μια μορφή τέχνης διαφορετικής από άλλες. Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου θα εμφανιστούν ζωντανά στη Fuzz Club.

ΠΟΤΕ06/02/2014 - 06/02/2014
Οδηγός Θεάτρου