ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2020 | 16:43

15.275 τόσα έβγαλα από τα οικονομικά και θέλω σχολή με βάση 9.800

και έχουν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε ότι περνάω σε τόσες σχολές και που πάω και τα σχετικά. Ρε μαλάκες δηλαδή έπρεπε να διαβάζω για 10 όλη την χρονιά για να πήγαινα να γράψω 7 για να μην μου πρήζατε τον πούτσο δηλαδή έλεος. Έρχεται η καθηγήτρια και μου λέει '' Μπαίνεις σε τόσα τμήματα στο πανεπιστήμιο Πειραιά στο ΟΠΑ στο ΕΚΠΑ και θα πας εκεί;'' ''Ναι αφού αυτό θέλω ποιο το πρόβλημα;'' ''Μήπως έχεις οικονομικό πρόβλημα ;'' '' Όχι κυρία δεν μεγάλωσα στο γκέτο στην Αθήνα μεγάλωσα...'' Αυτό το φαίνεσθαι ρε πούστη μου δηλαδή ντε και καλά να πας σε μια ''καλή'' σχολή απλώς για τα μάτια του κόσμου. Όχι ρε στην 9.800 θα πάω αυτήν ήθελα από τα 15 σε αυτήν θα πάω ΤΕΛΟΣ.
9
 
 
 
 
σχόλια
Μακρια απο ατομα που κολλανε στα μορια.Ειχα δυο καθηγητριες η μια μολις της ειπα οτι ηθελα ισπανικη φιλολογια αρχισε να μην μου δινει σημασια στο φροντιστηριο και απλα ανα διαστηματα προσπαθουσε να με μεταπεισει.Μια αλλη με ρωτησε μεσα στην ταξη αν ειχα ερωτευτει ισπανο υποβαθμιζοντας τελειως την κριτικη μου σκεψη να κρινω για το μελλον μου . Απο την αλλη τωρα προσπαθησε να μην φτανεις στο αλλο ακρο και φορας παρωπιδες .Οι πανελληνιες σου προκαλουν μια μεγαλη αντιδραση (μιλαω εκ πειρας ) που με τα χρονια μονο εσυ θα την πληρωσεις και μονο αν αντιδρασεις με βαση αυτη τωρα .Πχ μπορει να σου προτεινουν μια σχολη που οντως να σου κανει καποιο κλικ και να σε βοηθησει να εχεις μια πιο σταθερη δουλεια αλλα να μην της δωσεις προσοχη μονο και μονο επειδη θες να πας κοντρα σε ολους τους μαλακες τωρα .Να ακουσεις την καρδια σου αλλα να χρησιμοποιησεις και την λογικη σου αρκετα την ωρα που κανεις το μηχανογραφικο .Να τσεκαρεις παντα προγραμματα σπουδων .Μπραβο σου! Σου ευχομαι καλη φοιτητικη ζωη
Συγνωμη,απορια,εισαι η παλια νεφελη που εγραφε εδω?Παλια εννοω πριν 3 ή 4 χρονια εγραφε μια νεφελη,νεφ ηταν το νικνειμ της,και τα ελεγε εξω απο τα δοντια ολα,με μια αυθεντικοτητα και ενα χιουμορ μοναδικο.Τη θυμηθηκα με αφορμη το δικο σου νικενειμ.
Πηγαινε εκει που θελεις και καλη αρχη ευχομαι,εχεις δικιο οι παραεξω και οι δικοι σου σε πρηζουν,εσυ θα κανεις αυτο που θελεις και θα ακολουθησεις αυτο που πραγματικα γουσταρεις! Το σημαντικό είναι εκεί που θα πας να σου αρέσει εσένα.
Φίλος μου είχε γράψει σχεδόν 19.500, τον είχαν πρήξει να πάει στην πρωτοκλασατη σχολή, τους έγραψε όλους κανονικά, μπήκε πρώτος σε μια με 15.000 και συνεχίζει να είναι κορυφαίος παντού και μάλιστα χωρίς ίχνος υπεροψίας.Να πας εκεί που σου αρέσει, γιατί κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα είσαι και καλος.
Καλά θα κάνεις... έτσι γουστάρεις και προσωπικά σε χειροκροτώ που έχεις πυγμή να υποστηρίξεις την επιλογή σου. Και αν οι δικοί σου έχουν πρόβλημα, θύμισέ τους την κοπελίτσα που έγραψε 19.000 και διάλεξε να γίνει αισθητικός. Ακόμα την σκέφτομαι κάθε χρόνο και είμαι σε φάση "πώς τους πετσόκοψες έτσι"...
Απλώς φίλε είναι κρίμα να χρησιμοποιείς άσχημες λέξεις. Με ένα σωστό συνδυασμό πιο ευγενών λέξεων θα τα κατάφερνες καλύτερα.Είναι μόνο θέμα χρόνου για να χτιστούν οι σωστές προτάσεις και εν συνεχεία θέμα αναμονής εμφάνισης των αντιδράσεων του κύκλου σου.Τα κέρδη κι η ηρεμία θα είναι πολύ περισσότερα.
Ακολούθησε το επάγγελμα που αγαπάς κλείνοντας τα αυτιά σου δεξιά κι αριστερά. Είναι τραγικό το γεγονός όμως να υπάρχει πλέον εξομοίωση των ΤΕΙ με τα ΑΕΙ. Τα 9.000 μόρια δηλαδή να σου δίνουν την ώθηση για πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Όπως και τα 15.000 μόρια να προορίζονται για οικονομολόγο γράφοντας 12-13 ή και πιο κάτω στα Μαθηματικά;Με αυτούς τους βαθμούς στο εξωτερικό δεν ποτίζεις ούτε το γκαζόν στα Πανεπιστήμια.
Σε αυτήν τη σχολή να πας παλικάρι μου!!! Μπράβο σου που δεν είσαι του φαίνεσθαι κι έχεις κατανοήσει από τόσο νεαρή ηλικία ότι το όνειρό μας δεν το παρατάμε για τίποτε και για κανέναν!!! Πρόσεχε μόνο το λεξιλόγιό σου γιατί αυτή χυδαιολογία δεν ταιριάζει σε φοιτητή πανεπιστημίου!!! Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι από καρδιάς!!!
Scroll to top icon