ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2016 | 16:50

21121995

Κανενας δν σας αναγκαζει να αφηνετε τιπς τα αφηνουμε με δικια μας θεληση.!!Το οτι αφηνεις στον σερβιτορο ειναι για την εξυπηρετηση π σου κανει. Κ ποσο ικανοποιητικη ηταν...οπως θα αφησεις κ σε εναν μπαρμπαν σε εναν μπαριστα ειναι η κατανοηση τ πελατη προς τον ανθρωπο π τον εξυπηρετει θελωντας να τον ευχαριστησει με ενα φιλοδωρημα μην συγκρινουμε δουλειες! Ενας σερβιτορος παιρνει μεροκαματο οχι μισθο...
4
 
 
 
 
σχόλια
Το αφήνεις στον σερβιτόρο για την εξυπηρέτηση που σου κάνει, κ πόσο ικανοποιητική ήταν;Η εξυπηρέτηση που σου κανει δεν ειναι βασικά η δουλειά του; Δηλαδή να είναι ευγενικος σε νορμάλ πλαισιο, να παρει την παραγγελία σου και να σου την φερει.Μεροκαματο παιρνει, όχι μισθό; Δηλαδή; Ότι πληρώνεται για τις μερες που δουλευει; Απολύτως λογικό. Γιατί να παρει φιλοδώρημα ο σερβιτόρος, όμως, επειδή έκανε "καλά" την δουλειά του; Καλά υποτίθεται ότι πρέπει να την κανει!Να παρει το μεροκάματό του λοιπόν, όπως είναι το σωστο.Αλλιώς να πάρω κι εγω φιλοδώρημα, που ειμαι μάγειρας (λέμε τωρα) και σου έφτιαξα νόστιμο φαγητό. Αλλά όχι, εκεί θα βρούμε κατι άλλο να πούμε, πχ. ότι δεν ειναι μεροκάματο αλλά μισθός.
Ποτε μου δεν καταλαβα γτ πρεπει να δινουμε τιπς(αν κ παντα δινω)δλδ τι παραπανω κανει καλυτερα η πιο κοπιαστικα ο σερβιτορος/μπαρμαν/ντελιβερας η μανικιουριστ/κομμωτρια απο τα υπολοιπα επαγγελματα???
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, και γι' αυτό ποτέ δεν δίνω όμως!Αν ο σερβιτόρος τώρα μας πει ότι κακοπληρώνεται απ' τον εργοδότη και γι' αυτό βασίζεται στα φιλοδωρήματα, ε τι να σου πω, οι μισοί (ίσως και παραπάνω) κάτοικοι της Ελλάδας κακοπληρώνονται. Αν είναι έτσι, να δίνουμε σε όλους φιλοδωρηματα.
ε ναι ολοι κακοπληρωνονται αμα το παμε ετσι...για τις σερβιτορες εχω ακουσει οτι επειδη ειναι ορθιες..για τους ντελιβεραδες οτι κυκλοφορουν σε αθλιες καιρικες συνθηκες..Δουλεια ειναι κυριοι!!!αν ηταν ευχαριστα ολα,θα λεγονταν χομπι(εν τω μεταξυ αλλες δουλειες σκεφτομαι που θα ηταν αξιες για τιπς-αλλα και αυτες εχουν βαρεα ενσημα..)
Scroll to top icon