ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2018 | 14:11

Μαγειρική.

Μερικές φορές, μου αρέσει να μαγειρεύω για τους φίλους μου, δεν εχω ιδιαίτερη εμπειρία, αλλά συνήθως βγαίνει κάτι νόστιμο. Στην μαγειρική, μπορείς να παρέκτραπεις, να βάλεις ένα υλικό που δεν προβλέπεται, να κάνεις λάθη και ζημιές, αλλά μπορείς και πάλι να έχεις ένα πολύ νόστιμο και πρωτότυπο αποτέλεσμα, κάπως έτσι είναι και η ζωή. Μια συνταγή στο μυαλό σου που ξέρεις πάνω κατω πως να την ακολουθήσεις ενω μπορείς να είσαι ταυτόχρονα ευελικτος... Αλλα αυτό το "ευέλικτος" έχει και κάποια όρια... Πολλές φορές στα ντουλαπια μας, έχουμε υλικά που τα μπερδεύουμε μεταξύ τους, πχ πολλοί από εμας εχουμε μπερδεψει την ζαχαρη με το άλατι. Κάπως ετσι ειναι και με τους ανθρωπους, νομιζεις ότι ειναι ζαχαρη και θα δεσει το γλυκό, αλλά τελικά ειναι αλάτι και λύσσας από το κακό σου. Θυμάμαι μια φορά που η γιαγια μου, αντι για κεφαλοτυρι στο γιουβετσι ειχε βάλει καρύδα! Δεν πάει λοιπόν κορίτσι μου η καρύδα στο γιουβετσακι που θες να φτιάξεις, όσο και να θες να το πιστεψεις , να λειπει το γλυκο βυσσινο από την μακαροναδα και αν θές να κανεις την ζωή σου σαλάτα μην την φτιαξεις με σαπια μαρούλια τουλαχιστον. Εγω στο παρτι της ζωης μου που τωρα αρχιζει δεν θα σερβιρω ληγμενα ντολμαδακια κονσερβα, έχω πολυ ευαίσθητο στομαχι για κατι κατι τετοιο στο κατω κατω. Επόμενως ντολμα θα πάρεις πόδι. Και μην ανησυχείς για μενα, σαν ωραίος τέντζερης που ειμαι θα κυλησω και θα βρω το καπακι μου που θα με καπακωσει ,γιατι το αιμα μου εμενα βραζει. Για ζωη, για ερωτα, για καυλα
4
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως να του τα πεις αυτά του ντολμά αγαπητέ τέντζερη; Εδώ και που τα γράφεις δεν τα βλέπει μάλλον.Θα ήθελα να ήμουν κάπου κρυφά να βλέπω τη σκηνή, που θα ξεκινάς να του λες για τη μαγειρική κι ο άλλος θ' αναρωτιέται που το πας!
Αλλο ανακατευουμε φρεσκα υλικα αλλο σαπια...Μην τα μπερδευουμε...Το γουβετσι με την καρυδα,μπορει να θεωρηθει γκουρμεδια σε "πειραγμενη" κουζινα...Σε καποιους ενδεχομενως να αρεσει,σε αλλους παλι οχι...
Δεν υπάρχουν όρια στην μαγειρική και στην "μαγειρική".Αν ο μάγειρας είναι καλός κάνει θαύματα!3 περίεργες γεύσεις σύμφωνα με τα αταίριαστα υλικά τους kibbehkunefe tarifitavuk göğsü
Scroll to top icon