Ο Όσκαρ, το τυφλό γατάκι, κερδίζει το βραβείο για το «καλύτερο γατοβίντεο»

Ο Όσκαρ, το τυφλό γατάκι, κερδίζει το βραβείο για το «καλύτερο γατοβίντεο» Facebook Twitter
2

Η επιλογή για το καλύτερο γατοβίντεο ήταν υπερβολικά δύσκολη, με τόσα βίντεο να κυκλοφορούν με πρωταγωνιστές αξιαγάπητα γατάκια. Οι κριτές του διαγωνισμού Τhe Friskies όμως, κατέληξαν τελικά στο βίντεο του Όσκαρ, ενός τυφλού γατιού. Ο Όσκαρ νίκησε τα 1400 υπόλοιπα γατάκια, και πέρα από το γατοαγαλματίδιο που κέρδισε, γράπωσε και το χρηματικό έπαθλο των $15.000, σύμφωνα με το Daily Dot. To βίντεο με τον όσκαρ να παίζει με τα πρώτα του παιχνίδια ανέβηκε στο YouTube τον Οκτώβριο του 2011 και από τότε συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατομμύρια views.

O δημιουργός του βίντεο δήλωσε ότι ελπίζει αυτό το βίντεο να ενθαρρύνει τον κόσμο να υιοθετεί ζωάκια με προβλήματα, και ότι στο κατάλληλο στοργικό περιβάλλον και με τα σωστά ερεθίσματα μπορούν και οι δύο πλευρές να επωφεληθούν.

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τόρι Σπέλινγκ: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια podcast - «Δεν θέλω να πεθάνω μόνη»

It's Viral / Τόρι Σπέλινγκ: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια podcast - «Δεν θέλω να πεθάνω μόνη»

«Θα πρέπει να πάρουν δείγμα του DNA μου όταν πάνε στον επόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ό,τι στο διάολο κι αν είμαι, είμαι ανθεκτική», ανέφερε για τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια