ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2020 | 17:39

Ξένη γλώσσα

Παιδιαα βρήκα το πιο ευκολο τροπο να μαθει κανεις μια ξενη γλωσσα και θελω να το μοιραστω μαζι σας..απλα δειτε παιδικα σε αυτη που μαθαινετε.Έχουν απλο λεξιλογιο και ειναι πολυ ευχαριστα.Για τους ισπανοφιλους ψαξτε στο yt το Jorge el Curioso en Español..Παω να γίνω ξανα παιδι!Πειτε μου τις γνωμες σας
5
 
 
 
 
σχόλια
Όντως, βοηθάει πολύ. Εγω εβλεπα ταινίες με υπότιτλους, οπως είπε και η Μαρία πιο πάνω, με τη διαφορά ότι ρυθμιζα τους υπότιτλους για πολύ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ώστε να ακούω πρώτα τι λένε, να σκεφτώ τι μόλις άκουσα, και μετά να βλέπω από κάτω αν το άκουσα σωστά ή που έκανα λαθος.Και κάτι άλλο που έκανα, ήταν να βλέπω συνέχεια Χάρι Πότερ , και να αναλύω κάθε τι που λενε. Είχα κάνει έτσι εξάσκηση στη γραμματική, στους υποθετικούς λόγους, στο λεξιλόγιο, σε κάποια phrasal verbs κλπ.
Ό,τι καλύτερο!! Ευχαριστούμε για την εξομολόγηση. Είναι πραγματικά εξαιρετική ιδέα να βοηθάς την εκμάθηση οποιασδήποτε ξένης γλώσσας με τα οπτικοακουστικά μέσα που σε ενδιαφέρουν! Και εγώ διάλεγα πρώτα παιδικά και αργότερα ταινίες, πρώτα με υπότιτλους στην γλώσσα και έπειτα χωρίς υπότιτλους. Εγγυημένη μέθοδος και από τις καλύτερες για σωστή προφορά που βγαίνει αβίαστα :))
Update: τσέκαρα την σειρά που προτείνεις και είναι πολύ καλή για παιδιά ή για όσους θέλουν να νιώθουν παιδιά :)Για όποιον ενδιαφέρεται, διάβασα ότι τα βιβλία, οι σειρές κ.λπ. με τον Curious George έχουν κυκλοφορήσει σε πολλές γλώσσες, όχι μόνο στα Ισπανικά (η εξομολόγηση ίσως αναφέρεται σε μεταγλώττιση κάποιας από τις originally αμερικανικές σειρές). Δημιουργοί των βιβλίων Curious George, που πολύ αργότερα μεταφέρθηκαν στην τηλεόραση, το σινεμά και άλλα μέσα, είναι ο H. A. Rey, Γερμανοαμερικανός συγγραφέας, και η σύζυγός του, Margret Rey, ξεκινώντας από το 1939.
Scroll to top icon