ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2020 | 13:36

Δεν αντέχω την μοναξιά

Και όταν εννοω δεν αντέχω την μοναξιά,εννοω δεν αντέχω να μην έχω έναν σύντροφο δίπλα μου,χωρισα και νιώθω την ανάγκη να ξαναμπώ σε σχέση γιατί νιώθω ότι αν είμαι ελεύθερη κάτι πάει λαθος με εμένα.Νιωθω φουλ ανασφάλεια..το γνωρίζω ότι δεν είναι σωστό σε καμία περίπτωση αλλά θέλω να έχω κάποιον δίπλα μου..Λατρεύω όλα αυτά που ζεις μέσα σε μια σχέση..
2
 
 
 
 
σχόλια
Εισαι ξεκαθαρα ανασφαλης κ αυτοπροσδιοριζεσαι μεσα απο τους αλλους κ τη σχεση σου μαζι τους. Στις 9 του μακαριτη αλλον εβαλε στο σπιτι ...?Παρε μια ανασα, απο την απελπισια που περνας.Κανε πραγματα για την παρτη σου..Βγες με φιλους, αραξε, διαβασε βιβλια..Βελτιωσε τον εαυτο σου κ αγαπησε τον μαθαινοντας τον μεσα στην νεα σου κατασταση!Αν συνεχισεις να μπαινεις απο σχεση σε σχεση, πολυ πιθανο, τα λαθη σου (ολοι κανουμε) να τα επαναλαμβανεις ξανα κ ξανα με αποτελεσμα να πεφτεις σε φαυλους κυκλους.. γνωριζοντας ειτε ακαταλληλους ανθρωπους ειτε αναπαραγοντας τοξικες συνηθειες που μπορουν να καταστρεψουν μια σχεση!!
Όλοι έχουμε ανάγκη μία σχέση αληθινή. Αν θέλεις κάτι της πλάκας θα βρεις πολύ γρήγορα. Το όμορφο και το σοβαρό αργεί πάντα, διότι σπανίζει. Αυτό που εκπέμπεις εσύ, είναι καθαρά απελπισία. Τι θα πάθεις αν μείνεις κάποιο καιρό μόνη σου; Μπορεί και χρόνια γιατί γίνεται και αυτό. Είσαι απλά ανασφαλής και θέλεις όποιον να ναι για να μη νιώθεις μοναξιά. Μεγάλο λάθος.Η ζωή δεν προγραμματίζεται, απλά συμβαίνει.
Scroll to top icon