ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2020 | 16:42

Γιατί?

Είμαι 30 είμαι ανύπαντροι είμαι εμφανίσιμος έχω το αμάξι μου έχω το μηχανάκι μου μένω μόνος είμαι νοικοκύρης.... Τα πάντα... Έχω πολύ πέραση στις γυναίκες γενικά και πάντα περνάω καλά.. Μτο θέμα είναι ότι πλέον έχω βαρεθεί τις ξεπετες και πλέον είμαι σε φάση θέλω να αράξω σε μια σχέση.... Δυστηχως όμως δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και αυτό δεν βοηθάει.... Κάνω την δουλειά των ονείρων μου και μαρεσει σαν δουλειά δεν θέλω να την σταματήσω.... Αλλά πάντα όταν θέλω να προχωρήσω με κάποια μου λέει ότι δεν αντέχει να με βλέπει τόσο λίγο και δεν θέλει σχέση.... Τι να κάνω? Να τα παρατήσω όλα και να πάω να δουλέψω σε καφέ? Για 360? Μπας και βρω γυναίκα της προκοπής?
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω απολύτως. Κάθε φορά που συνάπτω σχέση, ζω με αυτό το άγχος. Είναι απολύτως λογικό ο άνθρωπός σου να θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου. Γι' αυτό οι σχέσεις θα πρέπει να έχουν κοινά σημεία σπουδών κι επαγγέλματος. Η ρήση του ότι τα ετερώνυμα έλκονται, δεν ισχύει πάντα! Τι δουλειά κάνεις όμως και κατακρίνεις τα καφέ; Αυτό το "δυστηχώς" χτυπάει άσχημα στο μάτι.
Scroll to top icon