ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2020 | 13:34

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος

Έρχεται τριήμερο και δεν έχω κανονίσει τίποτα και δεν θα προκύψει κάτι γιατί οι φίλοι μου είτε έχουν οικογένεια είτε έχουν κανονίσει τριήμερο με τις κοπέλες τους. Εγώ χώρισα πριν 4 μήνες μετά από χρόνια σχέση και όπως φαίνεται θα περάσω μόνος τις μέρες αυτές...Βασική διαπίστωση, όσο περνούν τα χρόνια, όλο και λιγότερα άτομα μένουν στην ζωή σου (32χρονών)
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες, δε μένεις μόνος μεγαλώνοντας λόγω ηλικίας. Εν προκειμένω είσαι μόνος διότι οι γνωστοί σου είναι δεσμευμένοι/ παντρεμένοι, αυτό είναι το πρόβλημά σου και όχι η ηλικία σου. Αν όλοι ήταν ελεύθεροι, θα περνάγατε μία χαρά μεταξύ σας.
Σε νιωθω...Και γω το ιδιο βλεπω να μου συμβαινει και εξοργιζομαι. Βλεπω ατομα πολυ κουλ να εχουν οικογενειες αλλα γιορταζουν , να μαζευονται με φιλους ανυπαντρους η μη δεν εχει σημασια. Την λογικη τα φτιαχνω κανω παρεα μονο με ζευγαρια ποτε δεν την καταλαβα. Οσο για την μερα το χω περασει. Αν εισαι κοντα σε θαλασσα παρε πετσετουλα καφε κ αραξε. δεν εχεις αναγκη κανεναν.
Δεν εχετε αναγκη κανεναν παιδια να ειστε καλα απο μονοι σας,γιατι ετσι θελετε δε σας αρεσει η γκρινια και η απαισιοδοξια,ειστε θετικοι και περνατε και μονοι σας καλα!ποτε δεν εχω πληξει μονη μου γιατι κανω πραγματα που με ενδιαφερουν...βρειτε ενδιαφεροντα...και θα βρεθουν και ανθρωποι..αν υπαρχει κλαψα και γκρινια ολοι σε αποφευγουν!
Το θεμα ειναι οι λιγοι που μενουν να ειναι και καλοι...εκτος αυτου αν αυτο ειναι το μεγαλο σου προβλημα δηλαδη οτι το 3ημερο δεν εχεις κανονισει κατι και αυτο σε χαλαει τοτε για μενα και για αρκετους εισαι ευτυχης...μακαρι να ειχαμε ολοι αυτο το προβλημα...αλλοι δεν εχουν λεφτα να κανονισουν για 3ημερο και ας εχουβ παρεα,αλλοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...ενταξει καταλαβαινω οτι ο καθενας γραφει τον προβληματισμο του εδω περα ομως αυτο που γραφεις δεν ειναι προβλημα...στην τελικη πηγαινε καπου μονος σου το τριημερο...σκεψου,βαλε στοχους,χαλαρωσε και βρες ενδιαφεροντα
Scroll to top icon