ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2020 | 02:43

Προβληματισμος

Θα στέλνατε χρονια πολλα σε κάποιον που ενώ βλέπατε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από μέρος του, σας είχε πει να βγείτε αλλα δεν έγινε πότε και όταν είχατε μιλήσει από μηνύματα στο τέλος σας άφησε στο διαβαστηκε?Δε θέλω να φανώ απελπισμένη η ότι τρέχω από πίσω του, απλά δεν ξερω ίσως θα ήθελα να δω αν υπάρχει μια τελευταία ελπίδα...Τι πιστεύετε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα βοηθούσε ιδιαίτερα να διευκρίνιζες το λόγο για τον οποίο δε βγήκατε: σου είπε να βγείτε και εσύ δεν μπορούσες/ ήθελες, ή το είπε και μετά το άφησε να περάσει χωρίς να ''κανονίσετε'' τελικά (τη σιχαίνομαι τη λέξη ''κανονίζω''- όποτε μου την έχουν χρησιμοποιήσει, ποτέ δεν κανονίστηκε τίποτε). Έτσι όπως το βλέπω, μάλλον είσαι μία από τις πολλές με τις οποίες έπαιζε, δεν ήσουν κάτι ιδιαίτερο για εκείνον, και σε έφαγε το ''ξεσκαρτάρισμα'' (δεν μπορούσε να συνεχίσει με όλες). Συμπέρασμα: όχι μόνο μη στείλεις, αλλά μην ασχολείσαι καθόλου μαζί του.
Scroll to top icon