ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2020 | 18:04

...

Τρωτε, τρωτε, τρωτε, φτανεται τα 100 κιλα και μετα μου θελετε και γκομενους γυμνασμενους. Τρωτε τα ακυρα και σας φταιει ο ρατσισμος και η ρηχοτητα. Τα ιδια ισχυουν και για τους ανδρες. Ραψτε το στομα σας αν θελετε ωραια σωματα διπλα σας. Κανενας δεν γουσταρει να κοιμαται με το λιπος.
7
 
 
 
 
σχόλια
Κλείσε τα ματια σου και θα λυθεί το πρόβλημα. Αν κινηθείς ταυτόχρονα προς την κατεύθυνση που ακους να σκάει το κύμα και πας οοοολο ευθεία θα επέλθει και η οριστική λύση του προβλήματος σου.
ΧΑΧΑΧΑ πιασαμε αλλη κατηγορια τωρα μετα τους παντρεμενους.Φιλαρακι?Ο καθενας ειναι και κανει αυτο που θελει και αυτο που του αρεσει και τον ικανοποει,οποτε δεν υπαρχει καποιο καλουπι για το πως πρεπει να ειναι καποιος/α για να αρεσει.Ελεος δηλαδη.Να κοιτας το δικο σου σωμα και να αφηνεις τους αλλους στα σωματα τους,και σε οτι θελουν να κανουν.Και εχω δει ζευγαρια που και ο αντρας ηταν υπερβαρος (γιατι δε μου αρεσει να μιλαω με ορους τετοιους),ηταν υπερβαρος σε σχεση με τη συντροφο του,και σε γυναικες το εχω δει σε σχεση με τους αντρες τους.Μα φιλε μου ειναι τι θα βρει ο αλλος σε σενα και τι θα αγαπησει και τι θα σας βγαλει ολο αυτο το μεταξυ σας.Δεν υπαρχουν κανονες.Ας χαλαρωσουμε λιγακι και αποδεχτουμε τους αλλους οπως ειναι και οπως γουσταρουν να ειναι.Και σε πληροφορω και σεξ κανανε τα συγκεκριμενα ζευγαρια,και απολαμβαναν τη ζωη,και ηταν χαρουμενοι και ταξιδια εκαναν και οτι αλλο θελεις.Ειναι ο αλλος που βρισκει την ευτυχια του και με ποιον επιλεγει να τη μοιραστει και πως λειτουργει ολο αυτο.Περα απο υψη,βαρη,χρωμα,ταυτοτητα,ολοι ειμαστε ανθρωποι και πιστευω οτι ολοι ολοι εχουμε δικαιωμα στον ερωτα και στη χαρες της ζωης γενικοτερα.Ας ειμαστε ρεαλιστες και ας παψουμε να βλεπουμε πισω απο γυαλια πρεσβυωπιας.Ο καθενας ειναι οτι του αρεσει να ειναι.LEAVE THEM ENJOY THE LIFE! Αυτα.Και φιλουρες να μην ξεχνιομαστε.
Κάνετε κανέναν διαγωνισμό τελευταία για το ποιος θα γράψει την πιο προσβλητική εξομολόγηση; Ακόμη και ως δήθεν τρολιες, δείχνουν μια χαρά την κοινωνική παιδεία αλλά και την ευαισθησία που διαθέτει ο καθένας. Όπως επίσης και την απελπιστική ανάγκη για προσοχή των άλλων χωρίς προσωπική προσπάθεια.Ο καθένας με τις αξίες του βέβαια.
Scroll to top icon