ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2020 | 18:47

Δεν μου αρέσει τίποτα στην ζωή

έχω κάνει άπειρα λάθη στη ζωή μου... Το αποτέλεσμα είναι να είμαι μόνη, χωρίς παρέες και φίλους, χωρίς δουλειά, χωρίς αμόρε, χωρίς χρήματα, χωρίς τίποτα απολύτως... Σκέφτηκα να ξαναδωσω πανελληνιες(στα 33 μου) αλλά δεν έχω κίνητρο... Δεν μου αρέσει να διαβάζω, με το ζόρι τελείωσα το σχολειο, δεν μου αρέσει τίποτα... Δεν έχω βρει κάτι... Εχω δοκιμάσει αθλητισμό στο παρελθόν, έχω κάνει διάφορες δουλειές του ποδαριού... Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο :δεν εχω βρει κάτι να μου αρέσει, κάτι που να έχω πάθος για να προσπαθώ...
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχεις κάνει ''άπειρα'' λάθη,είσαι ακόμα μικρή,θα κάνεις κι άλλα,περισσότερα ίσως.Ε και; και τι έγινε; και ποιος δεν έχει κάνει;1 χρονο πριν ήμουνα στη ιδια θέση με σενα σε όλα,1 χρόνο μετά εχω βελτιώσει τα πάντα(εκτος απο το αμόρε,αλλα κάτι παει να γίνει και εκει),αισιοδοξία μωρέ χρειάζεται ! να μην το βάλεις κάτω.Ξεκίνα απο μια δουλειά πρώτα για να έχεις τους πόρους,και σιγά-σιγά,όλα θα έρθουν.
Γιατι τα βλεπετε ως λαθη κι οχι ως εμπειριες για να γινετε καλυτεροι ανθρωποι;; Γιατι να μετανιωνετε ή να νιωθετε οτι σας εχουν παρει τα χρονια;Εδώ βλεπετε ανθρωπους που πανε 60 κ 70 χρονων και βγαζουν το σχολειο ή το πανεπιστημιο. Η θέληση ειναι η μοναδικη κινητηριος δυναμη!Κ αν ολα πανε τοσο στραβα, υπάρχουν λύσεις ειδικών. Μπορείς να ζητησεις βοηθεια απο ειδικούς για τον επαγγελματικο σου προσανατολισμό, αλλά και ειδικο ψυχικής υγείας για να βρεις μεσα σου τι θέλεις γενικα και ειδικά!
Να κανω μια ευλογη ερωτηση?Πως βγαζεις τα προς το ζην?Πως αυτοσυντηρεισαι αν μεχρι τωρα δεν εχεις βρει ή δεν θελεις να κανεις κατι ή δεν σου βγαινει γενικα ορεξη για τιποτα?Γιατι δεν μπορει με καποιον τροπο βγαζεις τις καθημερινες αναγκες,μενεις κλπ.Απο την αλλη ο καθενας μας εχει τις αντιστασεις του,εχει εκεινα στα οποια ειναι καλυτερος ή χειροτερος,ο καθενας μας μπορει να βρεθει στη δεδομενη θεση τη δικη σου.Απλα πιστευω εχεις χασει τα ενδιαφεροντα σου ή κατι το οποιο να σε παρακινει να συνεχισεις να κανεις πραγματα,να προσπαθεις.Μπορεις να πας σε εναν ψυχολογο αν δεις οτι δεν παλευεται ολο αυτο και οτι παρα τις προσπαθειες παραμενεις στην ιδια θεση.
Scroll to top icon