ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 08:22

Πολλές σκέψεις!

Ήμουν με ένα παιδι για 8 χρόνια και χωρίσαμε εδώ και 1 χρόνο. Τώρα ειμαι με ένα άλλο παιδι καιρό τώρα και έχω αρχίσει να ονειρευομαι συνέχεια και να σκέφτομαι τον πρώην μου. Μου λείπει πολυ είναι η αλήθεια γιατί καταλάβαινε ο ένας τον άλλον. Πριν κανενα μήνα είχε βάλει μια ιστορία με την κοπέλα που είναι τώρα και από τότε άρχισαν όλα. Τι να κάνω; Θεωρείται ότι με έχει ξεχάσει και με έχει ξεπεράσει, γιατί εγώ συνειδητοποίησα ότι όχι. Βοηθήστε με!!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Απλα αφου αυτος προχωρησε οσο δυσκολο κι αν ειναι για σενα,το ιδιο πρεπει να κανεις κι εσυ.Απλα εσυ ειχες δωσει πιο πολλα σε αυτη τη σχεση και απογοητευτηκες γιατι διαπιστωσες οτι διαπιστωσες.Απο τη στιγμη που αυτος ειναι με αλλη και μια χαρα περναει,γιατι να καθεσαι να μενεις κολλημενη σε καποιον που φερθηκε οπως φερθηκε και που σε εχει ξεγραψει κιολας για τα καλα?Αλλο να ειχε κι εκεινος αισθηματα να ειχε γινει ενα λαθος ο χωρισμος,εκει να το ξανασυζητησουμε ολο αυτο που μας γραφεις.Τωρα δεν εχει νοημα και δεν ειναι για σενα καλο να καθεσαι να μενεις κολλημενη σε κατι που μονο αρνητικα συναισθηματα σου προκαλει.Προχωρησε οπως προχωρησες παρακατω και απολαυσε τη νεα σου σχεση.Αν ο πρωην ηταν αλλιως θα ηταν ηδη εκει και δε θα καθοσουν εσυ να κλαις για οτι ζησατε που τωρα δεν υπαρχει πια.Κοιτας μονο μπροστα και εσενα,να περνας καλα.Μπορεις να πας και σε εναν ψυχολογο αν νιωθεις οτι δεν ξεπερνιεται με τιποτα.
8 χρονια ειναι πολλα...δε γινεται να ξεχασεις εντελως καποιον απ τη μια στιγμη στην αλλη...δε μας λες γτ χωρισατε ουτε το λογο οποτε δεν ξερουμε καξ μεις τι να πουμε...ομως γιατι μπλεκετε με αλλους ενω καταβαθος δεν εχετε ξεπερασει τους πρωην?ξεπεραστε τους πρωην και μετα καντε σχεσεις..δε σας φταιει σε κατι ο αλλος...ξερετε οι 'αλλοι' δεν ειναι πατεριτσες που πουλανε σε φαρμακεια...ειναι ανθρωποι με αισθηματα και καρδια και ειναι αδικο να πληρωνουν τα δικα σας τα σπασμενα.
Ο λόγος που χωρίσαμε με το παιδι εκείνο είναι διότι ο χρόνος και η σημασία που μου εδινε δεν ήταν ποτε αρκετή και παντοτε του την ζητουσα. 2 χρόνια προσπαθουσα ξανά και ξανά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πριν χωρίσουμε εξαιτίας ενός τσακωμου κατάλαβε ότι με χάνει και η συμπεριφορά του άλλαξε εντελώς, όπως καταλαβαίνεις όμως ήταν πολυ αργά. Όσον αφορά το παιδι που είμαι τώρα το γνωρίζω ότι δεν είναι πατερίτσα για την ζωή μου, ήρθε σε μια στιγμή της ζωής μου που μου εδωσε ας πουμε αυτά που μου έλειπαν.
Συμφωνώ με την super sexy woman, οι άνθρωποι δεν είναι μέσα για να καλύπτονται οι δικές μας ανάγκες απλά. Πρέπει και να τους έχουμε ερωτευτεί για αυτό που είναι, να τους βλέπουμε μοναδικούς και να χαιρόμαστε να καλύπτουμε κ τις δικές τους ανάγκες. Αν ησουν όντως καλυμμένη ουσιαστικά απότι σου έλειπε δεν θα σου έλειπε νομίζω ο πρωην. Αν σε κάλυψε σε θεμα επιβεβαίωσης να νιώσεις απλά καλά με τον εαυτό σου τότε τι δέχομαι.. Και δεν αρκεί. Κρίμα που χωρίσατε ενώ δεν τον ενιωθες πράγματα κ βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια τώρα. Εφόσον υπάρχει τόσο απωθημένο εγώ θα λεγα να χωρίσεις κ να το προσπαθήσεις ξανά με τον πρωην αν χωρίσει κ αυτος κ ενδιαφέρεται δηλαδή... Λες απλά ότι έχει κοπέλα, άρα από τι να καταλάβουμε αν σε εχει ξεχάσει; δεν έχουμε άλλα στοιχεία... Λες καταλαβαινοσασταν με τον πρωην... Άρα στην τωρινή σχέση κάποιο κενό υπάρχει, σωστά;
Scroll to top icon