ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2020 | 02:19

Η πιο συναρπαστική και σημαντική σχέση είναι αυτή που έχεις με τον εαυτό σου.

Μετά από 8 χρόνια μάχης με τον εαυτό μου, είμαι ξανά ο εαυτός μου!Ανακάλυψα όλα αυτά τα χρόνια κάποιες κρυμμένες πτυχές του εαυτού μου που δεν υπήρχαν πριν και είχαν εμφανιστεί με τη πάροδο του χρόνου, συμφιλιωθηκα με το παρελθόν που με κυνηγούσε, πολέμησα αμέτρητες φορές με τους "δαιμονες" μέσα μου τα οποία αρχισα να τους αναγνωρίζω και στη τελική κατάφερα να τους δαμασω, ανακάλυψα την πηγή της απότομης αλλαγής των διαθέσεων μου(τη μία στιγμή χαιρόμουν και την άλλη έκλαιγα με λυγμούς) , γεμίζω πλέον το κεφάλι μου μόνο με θετικές σκέψεις και τέλος, αγάπησα ξανά τον εαυτό μου!Ειδικά όταν ανακάλυψα τι μου συμβαίνει, ένιωσα επιτέλους ανακούφιση και χαρούμενη! Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι το να πολεμάς με τον ίδιο σου τον εαυτό, το να θυμάσαι ποιος είσαι και τι θέλεις στη ζωή σου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι κάτι προσωπικό που αφορα την οικογένεια μου.Απλά όλα αυτά που βίωσα, συσσωρευτηκαν μέσα μου και ήμουν έτοιμη να εκραγω. Τώρα αν ρωτάς πως το έκανα, απλά προσπάθησα να ελέγχω τα συναισθήματα μου (όχι πάντα αλλά όταν πρέπει και χρειάζεται) και το κατάφερα μέσα σε 6 μήνες περίπου ακολουθώντας καθημερινά κάποιους μεθόδους που είχα θέσει στον εαυτό μου. Ο καθένας έχει έναν δικό του τρόπο να ελέγχει τον εαυτό του κτλ. Αρκεί να βρεις αυτό το "κάτι" που θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει δυνατότερο και τους λόγους που είσαι έτσι. Θέλει απλά να κάνεις μια ανασκόπηση του εαυτού σου, να κοιτάς εκεί όπου δεν εισαι ο εαυτός σου κτλ. Όπως είπα και πριν, ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικα. Αρκεί πρώτα να βρει τις αιτίες και μετά να μπορεί να βρει τρόπους που θα τον βοηθήσουν να εξιλεωθεί.Ελπίζω να βοήθησα και να σου έδωσα την απάντηση που ήθελες. Καλή τύχη!
Scroll to top icon