ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2020 | 11:57

Ξενοκοιταγματα

Το τελευταίο διάστημα τον πιάνω να ξενοκοιταει αρκετά συχνά... Τα μάτια για αυτό μας τα έδωσε ο Θεός,για να θαυμάζουμε το όμορφο,αλλά τουλάχιστον όταν είσαι με τη κοπέλα σου κάντο διακριτικά,δε με ενοχλεί που κοιτάει με ενοχλεί που δε με υπολογίζει.Το κάνει πολύ έντονα και μεστά μούτρα μου,και όσες φορές του λέω γίνε πιο διακριτικός με βγάζει τρελη!Πραγματικά έχω ξενερώσει πάρα πολύ,δε συννενουμαστε,και δεν αντέχω με τίποτα να με προσβάλλουν,βγάζοντας με τρελή για κάτι που βλέπω με τα μάτια μου..δε ξέρω πως να αντιδράσω πια!
11
 
 
 
 
σχόλια
Από ό,τι φαίνεται, αντέχεις ακόμη. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, σχέσεις κάνουμε για να αποδείξουμε πόσο αντέχουμε να κρατάμε την αναπνοή μας κάτω από το νερό, πόσο αντέχουμε να ανεχόμαστε τριτοκοσμικές συμπεριφορές πριν πάμε σκαστές, πόσο αντέχουμε να έχουμε δίπλα μας ένα κινούμενο τούβλο κλπ..Το αν κοιτάζει άλλες μπροστά στα μάτια σου δεν έχει να κάνει με εσένα, άντε να στο πω και ας χάνω φαιά ουσία μέρα με την μέρα. Έχει να κάνει με τον δείκτη της συναισθηματικής/κοινωνικής/βασικής νοημοσύνης του (ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ,ενδεχομένως "φταις" κι εσύ λίγο, αλλά ας μην γράφω ολόκληρα κεφάλαια. Σίγουρα όμως δεν φταις για το μισό κύτταρο που κόβει βόλτες μέσα στο κρανίο του). Η μόνη σωστή αντίδραση είναι να φύγεις και να μην ξαναγυρίσεις. Κατά προτίμηση, χωρίς να του κάνεις παρατηρήσεις και μαθήματα. Εντάξει, δεν σε πρόλαβα ό,τι έγινε έγινε ποτέ όμως δεν είναι αργά. Καλό μου παιδί όταν συνειδητοποιούμε ότι έχουμε να κάνουμε με στόκο, δεν έχει νόημα να θυμώνουμε και να σκάμε. Παίρνουμε το τσαντάκι μας (Clutch,σακίδιο, ό,τι έχεις τέλος πάντων) και αποχωρούμε, δεν γίνεται να χάνουμε χρόνο με τον κάθε χάχα που κυκλοφορεί εκεί έξω. Τι κάθεσαι και λες να το κάνει διακριτικά και αδιάκριτα, πλάκα μου κάνεις; Σε λίγο θα λες και ευχαριστώ αν κοιτάζει με την άκρη του ματιού του, στον καλύτερο δρόμο βρίσκεσαι. Βγαίνουμε και είμαστε με κάποιον όταν μας κάνει να νοιώθουμε καλά, πάρα πολύ καλά, υπέροχα. Όλοι οι άλλοι ας πάνε να βρούνε τους ομοίους τους (φήμες λένε ότι υπάρχουν ειδικές σπηλιές/στέκια και κάπου κάπου ξετρυπώνουν και εισβάλλουν στον δικό μας κόσμο να δοκιμάσουν την τύχη τους)) να ζούνε και να χαίρονται την απύθμενη βλακεία που τους χάρισε ο καλός Θεούλης.Πάω για σπιτίσιο Σπα. Ξέρεις, όλο το πρόγραμμα. Πήλινγκ ενυδάτωση ωραίες μυρωδιές μουσική και κεράκια. Ξεκίνα κι εσύ να κάνεις στη ζωή σου χώρο ΜΟΝΟ για πράγματα που σε ευχαριστούν καμάρι μου. Μπορείς να δοκιμάσεις και τις σαπουνόφουσκες, έχουν πιο πολύ πλάκα από τον καραγκιόζη που κουβαλάς μαζί σου.Υ.Γ.: Καιρό έχω να προτείνω σαπουνόφουσκες, εδώ κολλάνε υπέροχα.
Παίζει και να έχεις δίκιο.Παίζει και να είσαι τέρμα ανασφαλής και δικαίως να σε βγάζει τρελή.Το να κοιτάς άλλους ή άλλες δεν αποτελεί έλλειψη σεβασμού. Από άλλα κρίνεται ο σεβασμός στη σχέση.
Το βρίσκω πολύ υποτιμητικό να πρέπει να ζητάμε από κάποιον που υποτίθεται ότι μας θέλει να κοιτάει πιο ... διακριτικά. Επιπλέον, σε βάθος χρόνου όλο αυτό μπορεί να δημιουργήσει (αχρείαστες) ανασφάλειες και ν' αμφισβητείς εσένα και όχι αυτόν που έχεις δίπλα σου. Υ.Γ. Αφού ξενέρωσες, φύγε. Είναι δυνατόν να προσπαθούμε για σχέσεις που μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα με τον εαυτό μας; Χάνεις χρόνο, ηρεμία και ίσως ευκαιρίες για γνωριμίες πολύ πιο ταιριαστές και ικανοποιητικές για σένα. Ακόμη και αν τον αγαπάς και πιστεύεις ότι γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να το παλέψεις κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Η ανοχή δεν είναι απόδειξη αγάπης έτσι; Ας τον να πας στο καλό. :)
Κοίτα κοπέλα μου τα μάτια τα έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο για να κοιτάζει!!! Το βλέμμα, ως φαινόμενο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεται εύκολα!!! Το όμορφο όλοι κι όλες το θαυμάζουν!!! Άλλα άτομα πάλι λένε, κοιτάζω κάτι ενώ σκέφτομαι κάτι άλλο, είμαι δηλαδή στον κόσμο μου!!! Δεν ξέρω αν έχει αρχίσει να επέρχεται στη σχέση σας η φθορά, αν ο σύντροφός σου έχει άλλα προβλήματα, ή αν χρειάζεται την επιβεβαίωση ότι είναι ακόμα ποθητός και θελκτικός στα μάτια και των άλλων γυναικών, όμως με καταστάσεις υστερίας το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον διώξεις μακριά, ή αν αλλάξει, η αλλαγή αυτή θα είναι προσωρινή!!! Αν, όμως, του εκφράσεις τη συγκεκριμένη απορία με ωραίο και ήρεμο τρόπο, ρωτώντας τον αν μπορεί να αλλάξει όλο αυτό θα πάρεις σίγουρα πιο ειλικρινείς απαντήσεις!!! Αν αλλάξει ως άντρας, θα αλλάξει γιατί δε θέλει να σε χάσει!!! Διαφορετικά, άδικος κόπος!!!
Όποτε βγαίνω έξω με την κοπέλα μου, δεν κοιτάζω καμιά άλλη γυναίκα. Ενώ βρίσκομαι σε έναν τόπο που περνάει ολόκληρη στρατιά από δίπλα μου με μαγιό. Γιατί πολύ απλά τη γουστάρω κάργα. Για το δικό σου αγόρι δεν είσαι τόσο θελκτική τελικά, διαφορετικά δε θα κοιτούσε άλλες γυναίκες. Χώρισέ τον. Δεν αξίζεις να διατηρείς μια χλιαρή σχέση, για να μην είσαι μόνη σου.
Scroll to top icon