ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2020 | 03:04

Τι γίνεται

Όταν είσαι χρόνια σε μια σχέση ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σαγαπάει αλλά υποψιάζεται ότι πάντα πενθεί για τον μεγάλο έρωτα που έχασε ; Πριν κάνουμε σχέση κάναμε παρέα και μου είπε ότι είναι ένα θέμα που πονάει ότι αυτή πρόκειται να παντρευτεί κτλ....τότε είχαν περάσει 5 χρόνια από τον χωρισμό τους και είχε κάνει σχέσεις ενδιάμεσα αλλά όπως έλεγε χλιαρές . Είμαστε πλέον 3 χρόνια μαζί....Η σχέση ξεκίνησε πολύ χαλαρά (μόνο σεξ) και δεν με ένοιαζε. Όταν δεθήκαμε περισσότερο και μου ζήτησε να είμαστε μαζί του εξήγησα ότι εγώ δεν μπορώ να είμαι με κάποιον που είναι κολλημένος στο παρελθόν γιατί πρώτον δεν μου αξίζει και δεύτερον καταντάει μίζερο να κλαις για έναν έρωτα μετά από τόσα χρόνια. Γενικά στη συζήτηση αυτή του μίλησα τελείως κυνικά (περισσότερο σαν φίλη και όχι σαν σύντροφος) και προσπάθησα να αποδομήσω το όλο θέμα όπως το είχε πλάσει στο μυαλό του . Μου απάντησε ότι από τότε που με γνώρισε νιώθει διαφορετικά. Πάντα θα με τρώει .
1
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνουμε πώς νιώθεις φίλη μου, όμως να ξέρεις πως σε όλους/ες πάντα κάτι λείπει...Λείπει το συναισθηματικό δέσιμο, ή η χημεία στο σεξουαλικό κομμάτι, ή η ξεγνοιασιά, ή ή οικονομική άνεση, ή η αμοιβαία κατανόηση κ.ο.κ. Εφόσον σου είπε πως από τότε που σε γνώρισε νιώθει διαφορετικά για το παρελθόν του, προσπέρνα τα υπόλοιπα και ζήσε μόνο τα όμορφα!!! Καλή τύχη στη ζωή σου!!!
Scroll to top icon