ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2020 | 13:17

...

Ναι εγω σας ζαλισα παλι απο την εξομολογηση sos aλλα συγγνωμη..Λοιπον καναμε μια κουβεντα με τη μανα μου..για την ακριβεια ολο το πρωινο..Νταξει οταν με αυτα που βλεπει γυρω της εχει μαθει να συνδυαζει το γκει με την ξετσιπωσια δεν εχεις πολλες επιλογες..Της μιλησα οσο πιο ομορφα και μαζεμενα μπορουσα προσπαθησα να της κανω σαφες οτι δεν θελω να την αλλαξω αλλα να με κρινει μονο σαν παιδι της κ σαν προσωπικοτητα και πως οτι κανω παντα ειναι με σεβασμο και αγαπη στους γονεις χωρις να τους εκθετω..Προσπαθησα να το παω λιγο συντηριτικα γιατι δεν βγαινει..Μου λεγε μετα οτι δεν θες ποτε να εισαι με γυναικα?Σκεφτηκα να της πω το μπαι γιατι θα το παιρνε πολυ μαλακα αλλα κρατησα σταθερη γραμμη..Ειχε πολλες αποριες.Παρα πολλες.Και κυριως πως ενας συνεαταλμενος σαν εμενα ανοιγεται σε αλλους αντρες , κανει σεξ με αλλους αντρες κτλ..Τεσπα..Νομιζω οτι απλα θα τα κανει ντιλιτ ολα αυτα . Σαν να μην συνεβησαν ποτε..Σαν να μην ακουσε τιποτα . Δεν θελω να μου παθει κ καταθλιψη ομως..Οταν μιλαγαμε ουτε με κοιταγε..τιποτα ουτε ματια...Πολυ δυσκολη διαδικασια και δεν νιωθω καλυτερα..Για την ακριβεια νιωθω εκτεθιμενος..
3
 
 
 
 
σχόλια
Το οτι ξερουν οι γονεις καποια πραγματα δεν σημαινει οτι πρεπει να ξερουν κ λεπτομερειες. Ας μεινουν εκτος . Τα βασικα για να καταλαβει η μαμα τα ειπες..Αν εχει αποριες καλο να εισαι διπλα της..Ειναι πολυ καλο που δεν την πιεζεις να δεχτει πραγματα κ δεν στραβωνεις με αυτο..Αλλος θα ελεγε αφου δεν με καταλαβαινει ειναι ομοφοβικη. Θελει το χρονο της . Και γ σενα ανοιγει ενα νεο κεφαλαιο πλεον..
Μπράβο που το κανες!Ειναι φυσιολογικό που νιώθεις εκτεθειμένος.Ωστόσο, τώρα θα μπορείτε να έχετε μια πιο ειλικρινή σχέση και να είσαι ο εαυτός σου. Όλα θα πάνε καλά :)Γιόρτασέ το! :)
Εκανες ενα βημα τεραστιο μονο που εφτασες μεχρι εδω,πολλοι/ες δεν τολμουν καν να το υποστηριξουν εννοω οταν αποφασισουν να πουν τι ειναι.Τολμησες επομενως και αυτο δειχνει πολλα για σενα και μπραβο σου.Και που καθισες να κανεις και αυτον τον ηρεμο διαλογο μαζι της.Θα ελεγα να μη νιωθεις εκτεθειμενος αλλά απελευθερωμενος.Εκανες ενα πολυ σημαντικο βημα και λιγο λιγο θα σε αποδεχεται η μαμα σου.Αν δε θελει να σε αποδεχτει ή αν ολο αυτο της φαινεται πολυ δυσκολο για να το κατανοησει,τοτε απλα συνεχιζεις τη ζωη σου,εσυ οτι ηταν δυνατο να κανεις το εκανες,τι αλλο να κανεις πια?Μπορεις σε αλλη συζητηση να πεις και για το μπαι και για το θεμα γυναικες,ισως να ειναι πιο απαλαφρο για την ιδια να το κατανοησει.Οπως και να εχει εσυ να προχωρησεις τη ζωη σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon