ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2020 | 08:42

Χρόνια πολλά Δημήτρη!

Υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν στην ουσία τους πάντα όπως τους γνώρισες κάποτε. Πιστοί στις ίδιες αξίες, δεν προδίδουν τις ιδέες τους και μπορείς να βασιστείς με κλειστά τα μάτια. Όσοι από εμάς έχουν τέτοιους φίλους ξέρουν πόσο πολύτιμοι και ξεχωριστοί είναι και ξέρουν να εκτιμήσουν την τύχη τους. Αποτελούν μια πραγματική όαση ανάμεσα σε τόση σαχλαμάρα και ρηχότητα των καιρών μας. Χρόνια πολλά Δημήτρη, δεν σου λέω να μείνεις όπως είσαι, είναι το μόνο σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Χαίρομαι που υπάρχεις, χαίρομαι που τα χώνεις όταν πρέπει, χαίρομαι που είσαι φίλος μου. Σε αγαπάω γιατί δεν μασάς και γιατί δεν προσπερνάς αδιάφορος όταν βλέπεις όταν κάποιος αδικείται, και ας μην τον ξέρεις και ας μην τον ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου. Χρόνια πολλά και καλά φίλε μου!
2
 
 
 
 
σχόλια
Τυχερη που εχεις εναν τετοιο φιλο πραγματικο και ειλικρινα ποσο αλλιως θα ηταν η ζωη μας αν ειχαμε ανθρωπους τετοιους κοντα μας.Μπραβο και να εισαι καλα και να τον χαιρεσαι!
Πολύ μου άρεσε αυτό. Τις καλύτερες ευχές κι από μένα για όλους όσους κινούνται στη ζωή τους εκτός του "συρμού" της κυρίαρχης φτήνιας, εκτός της αποθέωσης του νεοπλουτισμού, της αμορφωσιάς και της έλλειψης γούστου.
Scroll to top icon