ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 16:55

Και όμως προσπαθώ...

Είμαι 26 ετών και άνεργη.Ένιωσα και κατάλαβα πλ καλά, ότι η κυρία που με γέννησε, είναι πλ κακός άνθρωπος... Έτσι και εγώ την αποχαιρέτησα.Με το κύριο που είναι βιολογικός μου γονιός, δεν έχουμε καμία σχέση, είμαι παιδί εκτός γάμου με παντρεμένο.Πριν 3 μήνες χώρισα με έναν άνθρωπο που και καλά πηγαίναμε για γάμο...Πρόσφατα ανακάλυψα, ότι δεν ένιωσε ούτε το 1% από αυτά που ένιωσα και εγώ για κείνον. Σε δύο μέρες, πρέπει να φύγω απ' το σπίτι που με φιλοξενούν... Δεν έχω που να πάω...Και όμως εγώ, προσπαθώ, διαβάζω για το πανεπιστήμιο που είμαι... Ξέρω ότι δεν θα καταφέρω να περάσω στις εξετάσεις... Τα μάτια μου διαβάζουν αλλά το μυαλό μου όχι και πάλι όμως προσπαθώ... Προσπαθώ ακόμη και που ξέρω, ότι του χρόνου λόγω οικονομικών δεν θα καταφέρω να το συνεχίσω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι πολύ :( .Προσπάθησε να βρείς μια δουλειά έστω και ημιαπασχόληση για αρχη και μετα παράλληλα για κάτι καλύτερο,να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητη και όλα τα άλλα θα φτιάξουν σιγά ,σιγά.Υπομονή και επιμονή.Σου εύχομαι όλα καλα να σου πάνε απο δω και στο εξής.
Scroll to top icon