ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 23:34

;

Ρε παιδιά, έχω ένα θέμα. Είμαι 23. Γνώρισα φέτος που σπούδαζα στο εξωτερικό (τελευταία χρονιά, τώρα γύρισα) κάποιον 35 χρόνων, από Ελλάδα, κ είμαστε μαζί, αλλά από απόσταση, γτ δεν μένει στη δικιά μου πόλη. Αποφασίσαμε λοιπόν να πάμε 1 βδομάδα διακοπές για να βρεθούμε κ λίγο. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν είχα ξανακάνει ποτέ μου σχέση, κ τώρα αυτό (λόγω κ της διαφοράς ηλικίας, μην πω ψέματα, αλλά κ του ότι είναι η 1η φορά) δεν το έχω πει στους γονείς μου, που εδώ μένουμε μαζί. Τους είπα λοιπόν ψέματα ότι θα πάω με 2 φίλες μου, κ αυτό το βρήκαν οκ γτ δεν είχα ξαναπάει ποτέ είναι η αλήθεια, ναι, ούτε αυτό το είχα κάνει... (βέβαια μου είπαν τι ωραία που επιτέλους θα πας, αλλά αυτή τη χρονιά με όλα αυτά βρήκες χαχαχ). (Και αν σκεφτείτε για το εξωτερικό, ότι δεν κολλάει με τα υπόλοιπα, το θέμα είναι ότι δεν είμαι κοινωνική, γι αυτό δεν έχω κάνει τπτ από διακοπες κ σχέσεις...)Δεν μου αρέσει να τους κοροιδεύω έτσι, αλλά τι να κάνω; Μια χαρά είναι οι άνθρωποι, αλλά θα φρικάρουν και δεν θέλω! Το βρίσκετε τελείως λάθος;; Ευχαριστώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Με αυτον που γνώρισες εχεις ξανασυναντηθεί εξω? Έχετε βρεθεί για μια βόλτα, έχετε μιλήσει ή απλα η ολη γνωριμία ειναι μέσω σοσιαλ? Εμένα θα μου φαινόταν κάπως να μην εχω βγει, να μην τον εχω γνωρίσει περισσότερο (γιατι αλλιώς τα μηνύματα αλλιώς το απο κοντά και εξω) και ξαφνικα καπάκι να πάω μαζί του κιόλας διακοπές. Μήπως βιάστηκες να πεις το ναι για τις διακοπές για να μη φύγει? Και κανενας δε θα ξέρει και που εισαι. Καλυτερα να ξέρουν που εισαι, τοσα και τόσα γίνονται καθηεμρινα. Δεν νομιζω να ειναι τόσο ακραίο να τους πεις γνώρισα εναν και θα πάω διακοπές αν θέλεις να πας δηλαδή. Καλυτερα να ξέρουν. Αν εσυ παθεις κατι (υποθετικά μιλώντας) σκέψου τι θα τους πεις μετα. Ειναι λίγο μπερδεμένο. Αν εσυ τον εχεις γνωρίσει και έχετε βγει και ξέρεις πάνω κάτω τι άνθρωπος ειναι, ε τοτε πήγαινε. Σε κάθε αλλη περίπτωση η γνώμη μου είναι όχι.
Εγώ θα έλεγα να τους πεις την πάσα αλήθεια, για το δικό σου καλό. Θα τους τονίσεις, όμως, παράλληλα πως είσαι ενήλικη, πως έχεις κάνει τις επιλογές σου κι ότι θες να χαρείς τη ζωή σου μέσα από μια όμορφη σχέση. Η όποια διαφωνία τους πες τους πως θα σου προκαλούσε δυστυχία. Συνόψισε με απλά λόγια πως το μόνο που θες από αυτούς είναι να σου έχουν εμπιστοσύνη. Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon