ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 09:58

Τα άλλα θύματα του κορονοϊού

Δόξα το Θεό ο καιρός περνάει και εμείς οι Έλληνες λένε τη γλιτώσαμε από τη λαίλαπα του κορονοϊού. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για πολλούς εργαζόμενους. Πριν ένα χρόνο περίπου αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε με το αγόρι μου, καθώς ήταν κυρίως η δική του δουλειά που μας το επέτρεπε οικονομικά. Μετά το πέρας του κορονοϊού ο μισθός και των δυο μας μειώθηκε κατά 20% και αρχίσαμε να δυσκολευόμαστε. Πριν λίγες ημέρες έμαθε πως χάνει τη δουλειά του.. . Έτσι μάλλον θα αφήσουμε το σπίτι -καθώς είναι δυσκολο να βρει μια δουλειά με αντίστοιχες απολαβές άμεσα, η δική μου δουλειά έχει μικρές απολαβές, είναι σχεδόν part time γιατί είμαι φοιτήτρια και δε μπορεί να καλυψει όλα τα έξοδα ενός σπιτιου, επισης σκέφτεται να φυγει στο εξωτερικό. Εγωιστικό θα μου πεις και σίγουρα είναι αλλά με τρομάζει απίστευτα όλο αυτό. Πως περνας από τη συγκατοικηση πάλι στη φάση των ραντεβου;Σκατά στο κράτος που δε στήριξε επαρκως τις επιχειρήσεις που υπέστησαν πληγή αλλά και δε προστατευσε τους εργαζόμενους πραγματικά από ασυστολες μειώσεις και απολυσεις. Σκατά στην κοινωνία γενικα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ πλήρως αλλά και στο εξωτερικό η ζωή είναι πάρα πολύ δύσκολη ειδικά στις βόρειες χώρες. Εκεί δεν έχει ποτέ ήλιο, βρέχει, χιονίζει και κάνει παγωνιά.
Scroll to top icon