ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 22:04

Proficiency

Να είσαι καλά διαβασμένος για να δώσεις ,να πηγαίνεις χωρίς άγχος, να πηγαίνεις αρκετά καλά στα υπόλοιπα και να κινδυνεύεις να κοπείς εξαιτίας του κακού ήχου στο listening! Σε συναυλία καλύτερη ακουστική υπάρχει! Κρίμα τόση προετοιμασία... Απαράδεκτο να σε γειώνουν ετσι!
4
 
 
 
 
σχόλια
Θυμάμαι όταν έδινα εγώ , μας ρωτούσαν πάντα εάν είχαμε θέμα με τον ήχο. Μια φορά μάλιστα ήταν κακός και θυμάμαι η ίδια ζήτησα να τον διορθώσουν, πράγμα που έγινε και έμειναν ολοι ευχαριστημένοι. Παρ'όλα αυτά καλά αποτελέσματα.
Μπορεί στη δική σου περίπτωση να κάνω λάθος, όμως το "φταίει ο ήχος" είναι καραμέλα ζαχαροκάντιο ζυμωτή για όσους δεν έχουν εξασκηθεί στο άκουσμα της γλώσσας. Musicals και παλιές ταινίες, κλασικά audiobooks με ιδιωματισμούς, κλασικά βιβλία.
Δε νομίζω να κοπείς εξαιτίας του κακού ήχου στο listening, εφόσον στα άλλα τμήματα της εξέτασης τα πήγες καλά. Κι εγώ θυμάμαι όταν έδωσα Proficiency το 2016, η ποιότητα του ήχου δεν ήταν και η καλύτερη, αλλά τα πήγα αρκετά καλά στην τελική!!! Πιστεύω το ίδιο θα γίνει και με σένα!!! Θετικές σκέψεις!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! :)
Μου θύμισες την κασέτα (ναι κασέτα, τόσο παλιά) και το κακό ηχείο του κασετοφώνου όταν έδινα εγώ για πτυχίο αγγλικών.Κρίμα τόσα χρόνια μετά να μην έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εκτός κι αν το κάνουν επίτηδες...
Scroll to top icon