ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2020 | 09:37

Κολλητή

Τσακώθηκα με την κολλητή μου, βασικά αυτή έχει νευριάσει γιατί δεν κάνουμε τίποτα λέει, εν μέρη έχει δίκαιο αλλά είναι κάπως υπερβολική, της ζήτησα συγγνώμη και ότι θα προσπαθήσω να το αλλάξουμε,να κάνουμε πράγματα μαζί και από την 1η στιγμή της πρότεινα να κάνουμε κάτι,αρνήθηκε, λογικό αφού είμαστε στα μέσα εξεταστικής. Αλλά τώρα νιώθω ότι με αποφεύγει, μου απαντάει απότομα... Αν μου απαντήσει.. και δεν μπορώ να καταλάβω τι να κάνω. Τις είπα ότι δεν θα της ξανά στείλω γιατί νιώθω οτι την πιέζω και οπότε θέλει ας μου στείλει αυτή .. και απλά φοβάμαι ότι δεν θα στείλει ποτέ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Κάποια συμβουλή?
1
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω πως άλλα είναι τα προβλήματά της κι ως κολλητή της που είσαι, μέσω της οικειότητάς σας, ξεσπά απότομα σε σένα. Στη θέση σου δε θα έκανα άλλο βήμα. Αν είναι πραγματική σου φίλη θα σε ψάξει από μόνη της. Αν πάλι σε πιέζει η όλη κατάσταση πάρε την ένα τηλ. ή στείλε της ένα μνμ κι αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται, μην το συνεχίζεις. Ο χρόνος θα δείξει αν η φιλία σας αντέχει ή είναι εύθραυστη, καθώς η προσπάθεια απαιτείται κι από τις δυο μεριές. Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon