ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2020 | 05:38

Σταματήστε επιτέλους

Από τη στιγμή που αποφασίζετε να χωρίσετε,αφήστε τον άλλο στην ησυχία του.Χωρίσαμε με δική του πρωτοβουλία πρίν από δύο εβδομάδες,και φυσικά το δέχτηκα.Από 'κείνη τη στιγμή,με παίρνει συχνά τηλέφωνο,στέλνει μηνύματα,στέλνει στα social και τέτοια.Θέλει λέει να δεί άν είμαι καλά και γιατί όχι,να μιλάμε φιλικά και να κρατήσουμε μια καλή σχέση.Πρίν από λίγο μου έστειλε για να με ρωτήσει μιά βλακεία στην κυριολεξία,και με τάραξε πάλι.Προχθές,επειδή ξέρει την ώρα που φεύγω για δουλειά,με περίμενε κάτω για να με δεί έτσι λίγο.Ρε φίλε,ήθελες να χωρίσουμε οκέι,γιατί δε μ'αφήνεις να ηρεμήσω,να συνέλθω και να προχωρήσω παρακάτω; Μαζί του,όχι φιλική σχέση δε θέλω,ούτε να τον βλέπω μπροστά μου.Χρησιμοποίησα πληθυντικό αριθμό στον τίτλο,γιατί έχω δεί και σε άλλες περιπτώσεις γνωστών και φίλων,ανδρών και γυναικών,να συμβαίνει το ίδιο.Πήρατε την απόφαση σας,σεβαστείτε τον άλλο,δεν είναι παιχνίδι σας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς τον πειράζει που πήρες ψύχραιμα το χωρισμό. Θα του ερχόταν πιο ήπιο αν έβλεπε ότι τον ενοχλούσες και του ζητούσες συνεχώς το λόγο. Έπεσε το γόητρό του κοινώς. Στη θέση σου θα τον μπλόκαρα από παντού και θα του έλεγα να μην με ξαναενοχλήσει για να μη φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Το τελευταίο δια του λόγου όμως, όχι με μηνύματα. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα. Με αυτή τη διαύγεια νου και με τη δική σου ενσυναίσθηση. Καλή σου μέρα.
Πολλές φορές (για να μην πω στο 90% των περιπτώσεων), μία σχέση επιδιώκεται με τα ίδια κίνητρα που επιδιώκεται και μια ναρκωτική ουσία: ένα χαλί που καλύπτει ένα χάλι. Θα μου πεις: και πού θα βρω έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται σε συναισθηματικό χάλι; Δεν ξέρω. Κι εγώ black metal άκουγα μικρός.
Scroll to top icon