ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2020 | 17:34

Στα 25 μου

και μετα απο πολλές εμπειρίες στη ζωή μου οχι μόνο γκομενικες, φτάνω πλέον στο συμπέρασμα ότι οι σχεσεις με τους ανθρώπους δεν με γεμίζουν και είναι σαν ένας τρόπος που επιλέγουμε για να πληγωσουμε την ψυχή μας. Ποτέ κανένας σύντροφος που είχα δεν μου φέρθηκε με σεβασμό ή ανιδιοτελή αγαπη. Πλέον στα 25 βρίσκω μόνο καταφύγιο στα βιβλία μου και πιστεύω πως ετσι θα ζήσω μέχρι τα γεράματα. Η μόνη ευχαρίστηση που αντλώ είναι από την γνώση, πλέον το small talk και τα ραντεβού ανήκουν στο παρελθόν για μενα. Ευχή και κατάρα το υψηλό συναισθηματική και νοητικό iq, δυστυχώς.
3
 
 
 
 
σχόλια
Στα 25 νομιζεις οτι εχεις δει κ κανει πολλα αλλα δεν εχεις κανει τιποτα.. Ο τροπος που γραφεις μου δειχνει εναν ελαφρυ σνομπισμο. Δεν ειπαμε να βρεις οτι σαβουρα υπαρχει , αλλα σιγουρα δεν εισαι και η μονη σε αυτον τον ταλαιπωρο πλανητη που με υψηλο αικιου. Για ολους υπαρχει ο καταλληλος ανθρωπος εκει εξω.
Ξέρεις τι, το ψηλό συναισθηματικό και νοητικό μας iq πρέπει όμως πάντα στο τέλος να μας συνεφέρνει, διατυπώνοντας μια πολύ λογική αλήθεια : <<Δεν είναι όλοι έτσι>> και <<Δεν θα είναι πάντα έτσι >>. Κάποιοι άνθρωποι ελπίζουν να σε συναντήσουν. Και είναι όμορφοι μέσα τους. Ναι, μπορούν να έρθουν κοντά σου και όμορφοι άνθρωποι, βλέπεις . Αν εισαι και εσύ έτσι, αποκλείεται να μην σε αναγνωρίσει κάποιος όμοιος σου. Οπότε, μην τους στερείς τον εαυτό σου.
Scroll to top icon