ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2020 | 18:58

Αλλη φαση

Με τον συντροφο μου εχουμε καποια διαφορα ηλικιας. Ειμαστε ομοφυλο ζευγαρι αν αυτο εχει καποια σημασια. Εγω 30φευγα αυτος 40φευγα. Αγαπιομαστε παρα πολυ, ειμαστε καιρο μαζι και ολα ειναι τελεια. Το θεμα ειναι οτι ειμαστε σε αλλη φαση ζωης. Εγω θελω να κυνηγησω τα επαγγελματικα μου κατι που ειναι δυσκολο στην πολη μας. Θα πρεπει να μετακινηθω ειτε Αθηνα είτε ισως και εξω γιατι η αληθεια ειναι οτι θελω το μελλον μου να ειναι σταθερη δουλεια και οικογενεια οποτε πρεπει να διεκδικησω πολλα. Εκεινος ειναι κατασταλαγμενος, με μεγαλους γονεις που τους προσεχει, οικονομικα φτιαγμενος. Τον τελευταιο καιρο μετα απο κατι δικες μου αναποδιες οικονομικες θελω δραστικες λυσεις για μενα..Δεν θελω να αποχωριστω αυτον τον ανθρωπο γιατι πραγματικα ειναι το ατομο που κουμπωσαμε. Ουτε αυτος μπορει να αφησει τα παντα επειδη εμενα μουρθαν ιδεες..Τι θα κανατε εσεις?
1
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά τα σκέφτεσαι εσυ τι θέλεις πραγματικά και αν γίνεται η σχέση σας να διατηρηθεί. Εγώ θα προτιμούσα την οικονομική αυτοτέλεια αν ήμουν εσυ γιατί οι καιροί αλλάζουν γιατί να είσαι συνέχεια με πλάτη αλλων? Σκέψου συζήτησε το και μαζί του για να δεις πως το βλέπει όλο αυτό που θες εσυ και πως βλέπει τη σχέση σας και αποφασιζεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon