Ραγδαίες εξελίξεις για τη δολοφονημένη φοιτήτρια στη Ρόδο - Αντιφάσεις και οι πρώτες υποψίες

Ραγδαίες εξελίξεις για τη δολοφονημένη φοιτήτρια στη Ρόδο - Αντιφάσεις και οι πρώτες υποψίες Facebook Twitter
0

Σύντομα φαίνεται πως θα υπάρξει εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο καθώς οι αρχές σχηματίζουν μια πρώτη εικόνα μετά τις αντιφάσεις στις οποίες έχουν υποπέσει οι δύο άνδρες που κατέθεσαν για την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες ώρες, κατάθεση στις αρχές δίνει ο ιδιοκτήτης του λευκού βαν, που έχει καταγραφεί κοντά στο σπίτι της νεαρής και στο όχημα του οποίου το θύμα φαίνεται να επιβιβάστηκε.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο ιδιοκτήτης του βαν φέρεται να είναι και ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της 21χρονης και ενημέρωσε τις Αρχές.

Αν και τα όσα μεταδόθηκαν χαρακτηρίζονται για την ώρα ως πρώτο σενάριο, σε προχωρημένο στάδιο είναι και μια δεύτερη ανάκριση ενός νεαρού ο οποίος είναι φίλος με το γιο του ιδιοκτήτη του βαν.

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές και μετέδωσε το δελτίο του ΣΚΑΙ, είναι το κορίτσι να είχε ραντεβού με έναν από τους δύο άντρες. Φαίνεται όμως να εμφανίστηκε και ο δεύτερος άντρας και αυτό προκάλεσε τη σύγχυση της φοιτήτριας. Εκτιμάται πως είναι πιθανό να υπήρξε ένας στραγγαλισμός εκεί και στη συνέχεια να πέταξαν την κοπέλα στα βράχια νομίζοντας ότι έχει πεθάνει ενώ εκείνη ήταν λιπόθυμη και ουσιαστικά για το λόγο αυτό φαίνεται να πέθανε από πνιγμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο άντρες δεν είχαν μαζί τους τα κινητά τους τηλέφωνα σήμερα ενώ το βαν θα εξεταστεί για δείγματα dna.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, οι έρευνες των αξιωματικών Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία  ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία και για ποιο λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ροδιακή», η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις είναι αυτό το βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι στο έγκλημα σε βάρος της φοιτήτριας, εμπλέκονται δύο τουλάχιστον άτομα.

Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας. «Θα ασκήσω το λειτούργημά μου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο της Ρόδου και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε ο δικηγόρος.

Yπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της 21χρονης ενώ φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση που θα δημοσιευτεί την Τρίτη.

Ραγδαίες εξελίξεις για τη δολοφονημένη φοιτήτρια στη Ρόδο - Αντιφάσεις και οι πρώτες υποψίες Facebook Twitter

Η αινιγματική μαρτυρία


Συμφοιτητής της 21χρονης δήλωσε στην εκπομπή Μαζί Σου,  ότι δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.

Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

Συγκλονίζει η μητέρα 

 

Με συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει η μητέρα της φοιτήτριας τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της, έπεσε θύμα δολοφονίας.

«Την αναγνώρισε ο μπαμπάς της», λέει κατά τη διάρκεια συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υποψιάζεται κάποιον για τη δολοφονία της κόρης της, η ίδια απάντησε:

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά.... Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές».

Όσο για το αν η άτυχη 21χρονη Ελέτη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε:

«Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ίσα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά:

«Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

«Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. ΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», καταλήγει  η μητέρα της άτυχης 21χρονης.

 

Mε πληροφορίες από ΣΚΑΙ/Rodiaki.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος Μπάλντοκ: «Υπήρχαν δύο ποτήρια, ψάχνουν από τις κάμερες μήπως ήταν κάποιος εκεί» λέει ο Καλλιακμάνης

Ελλάδα / Θάνατος Μπάλντοκ: «Υπήρχαν δύο ποτήρια, ψάχνουν από τις κάμερες μήπως ήταν κάποιος εκεί» λέει ο Καλλιακμάνης

«Ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός για τις συνθήκες θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM